Våra butiker

Jaktiabutiker Visa alla butiker

Jaktia Visby

Jakt & Fiske

Jaktia Delsbo

Jakt & Fiske

PÅSKFISKEFEST Skärtorsdagen 9.30-18.00
Långfredag STÄNGT
Påskafton 11-13
Påskdagen STÄNGT
Annandag påsk STÄNGT

Jaktia Delsbo är Hälsinglands största jakt och fiskebutik och en del av Jaktiakedjan. För oss som jobbar här är jakt, fiske och uteliv en livsstil som handlar om frihet, gemenskap, naturupplevelser och utmaningar. I vår butik hittar du de bästa produkterna från de mest kända varumärkena. Vår filosofi är att erbjuda produkter, kunskaper, service och inspiration som gör din jakt och fiskeupplevelse ännu större. För att du ska bli helt nöjd med oss lovar vi att du alltid hittar rätt produkt utifrån dina behov, att du får råd, tips, kunskap och att du alltid har tillgång till service, montering och reparationer.

Jaktia Falun

Jakt & Fiske

Jaktia Kristianstad

jakt

Välkomna till denna välsorterade friluftsbutik. Du hittar oss vid väg E22 strax söder om Kristianstad. Butiken har över 400 sprängfyllda kvadratmeter med praktiska och snygga prylar för allehanda uteliv. Vi arbetar med de flesta ledande varumärken inom vapen, ammunition och tillbehör för en lyckad jakt!

Jaktia Lagan

Jakt & Fiske

Jaktia Piteå

Jakt & Fiske

Nymans Fiske & Fritid AB, är ett företag i Piteå som grundades av Tommy Nyman år 1999. Företaget har sitt säte i Piteå och är vida känd för trevlig och kunnig personal, god service och stor flexibilitet kombinerat med ett brett sortiment av välkända varumärken, tack vare samarbete med de största leverantörerna inom sportfiske och fritidsbranschen.

I vår butik på 500 kvm på Verkstadsgatan 11 i Piteå hittar du allt vad du behöver för en lyckad fisketur, en dag i naturen eller en tur på sjön. Vi lagerför allt från fiskeredskap, utelivsprodukter, fritidskläder, flytsäkerhet till prylar till båten.

F.n är vi 6 anställda som gör allt för att du som kund skall få rätt produkt och den service du behöver. Förutom butiken driver vi parallellt e-handelsplatsen www.nymansfiske.se. Företaget 10-årsjubilerade 2009.
Välkommen in till oss, vi är företaget som är till för dig.

Jaktia Skavsta

Jakt & Fiske

Jaktia Växjö

Jakt & Fiske

Jaktia Ånge

Jakt & Fiske

Jaktia Landbys Östersund

Jakt & Fiske

Långfredag STÄNGT
Påskafton 10-16
Påskdagen STÄNGT
Annandag påsk STÄNGT

Jaktia Varpsund

jakt

Vägbeskrivning:
– Tag E18 mot Enköping
– Tag avfart 146 kör mot Skokloster/Hjälsta på väg 263
– Efter 4,4 km tag höger mot Skokloster/Sigtuna
– Efter ca 800 m tag vänster vid skylt skjutbana/biblioteksdepå, följ vägen upp till parkeringen

GPS:
59 38’03” N
17 30’31” O

Jaktia Ekerö

jakt

Nyöppning Jaktia Ekerö på Bryggavägen 101, Ekerö den 8e augusti 2016!

Jaktia Hylte

Jakt & Fiske

Företagspresentation Företaget startades på 1911. Våra viktigaste sortiment är: Lantbruk, skog, jakt, trädgård och djurmat. Jakt och jaktradio har varit ett stort verksamhetsområde i 30 år. De senaste 10 åren har hundpejlar vuxit till en mycket stor varugrupp hos oss. Företaget har mycket stark ekonomi och har utvecklats kraftigt under många år. Vår affärsidé Högsta kvalitet, stor volym, rätt pris! Personal Vi är ett glatt och servicevänligt gäng som jobbar på Hylte Lantmän. Vi finns till för Dig som kund och svarar gärna på dina frågor på telefon eller om Du kommer till vår butik. Hos oss är GODA RÅD GRATIS! Rådfråga vår mycket kunniga personal om vilken jaktradioapparat som är starkast, mest vattentålig, har bäst räckvidd, minst storlek, bäst ljudkvalite eller minst reklamationer. Vi kan detta, det lovar vi dig. Jägarhälsningar, Karl-Göran Karlsson.

Jaktia Kosta

Jakt & Fiske

Jaktia Orsa

Jakt & Fiske

Julafton och Nyårsafton: 10-13
Röda dagar: STÄNGT
3 januari 2016 STÄNGT för inventering

Jaktia Sjöbo

Jakt & Fiske

Jaktia Sundsvall

Jakt & Fiske

Avvikande öppettider: Långfredag, Påskdagen, Midsommarafton och Midsommardagen stängt.

Jaktia Umeå

Jakt & Fiske