Jaktiabloggen

Introduktion av Viktor Johansson i Jaktia Pro Team

Vi presenterar stolt vår senaste medlem i Jaktia Pro Team: Viktor Johansson! Framöver kommer du kunna läsa om Viktors tips och äventyr här på jaktia.se, samt se Viktors filmer på Jaktiakanalen. Du kan hitta inlägg från honom och de andra medlemmarna i Jaktia Pro Team under hashtagen #jaktiaproteam på sociala medier.

Mitt namn är Viktor Johansson delägare och fiskeansvarig för Jaktia Kiruna. Jag har haft ett brinnande intresse för fiske sen barnsben. Jag växte upp i myggriket och fiskeparadiset Ista som är en liten ö mitt i Färnebofjärden i norra Dalälven.

Min dröm som barn var att bli fiskeguide. Att visa andra det fantastiska av fiskets värld blev verklighet när jag kom in på Naturbruksgymnasiet i Älvdalen. Sen dess har många drömmar fallit in. Bland annat har min dröm som fiskeguide nått en ytterligare nivå. Jag har också blivit delägare i Jaktia Kiruna, där jag har chansen att hjälpa folk varje dag.

Jag brinner framförallt för flugfiskets underbara värld men älskar även spänningen att kika ner i ett pimpelhål på vintern. Jag varierar mitt fiske med allt från djuphavsfiske från pontoonbåt, till Norrlands outforskade gäddvatten och smygfiske på storfisken.

 Viktor -  Jaktia Pro Team

Viktor – Jaktia Pro Team

Nu har jag fått chansen att visa och berätta om mina fiskeäventyr genom Jaktia Pro Team, vilket jag ser mycket fram emot! Det ska bli roligt att hjälpa fler personer att nå lyckan och friheten i sitt fiske. Det är inte så svårt som det ser ut, alla kan hitta sitt fiske. Det gäller bara att våga prova. Hittills har jag inte träffat någon som ångrat att dom börjat fiska.

Väl mött,

/ Viktor

Se Viktors introduktionsfilm här: