Jaktiakanalen

Totte Zetterdals jaktbil

Christoffer (Totte) Zetterdal är medlem i Jaktia Pro Team. Du kan följa honom och de andra medlemmarna här på Jaktiakanalen och YouTube, på Jaktiabloggen, samt vår Instagram (jaktiase) och Facebook. 

Många har kanske läst vårt reportage från 2014, om Totte Zetterdals jaktbil. Om du inte har kollat in det, läs mer här. Som den yrkesjägare han är, brinner Totte för att ha den senaste utrustningen. Det är viktigt att kunna ha grejer som fungerar samt att alltid kunna vara förberedd. Se Tottes senaste film om hans uppdateringar på bruksbilen och den senaste utrustningen här:

 

Jaktbilen är alltid redo.

Nicklas knyter flourocarbontaffsar och recenserar Garmin Virb XE

Nicklas Hallnor är medlem i Jaktia Pro Team – Fiske. Du kan följa honom och de andra medlemmarna här på Jaktiakanalen, på Jaktiabloggen, på vår Youtubekanal samt på vår instagram (jaktiase) och Facebook. I denna film visar Nicklas hur han knyter sina flourocarbontaffsar och nedan ger han sin recension på kameran Garmin Virb XE som filmen är filmad med.

Har under vårens och sommarens fisketurer haft med mig Garmin Virb Actionkamera för att försöka fånga de bästa ögonblicken på bild och film. Jag valde att köpa till ett fäste som man kan sätta på skallen för att alltid filma där det händer. Med hjälp av Wi-Fi eller Bluetooth kopplar man lätt ihop kameran med sin smartphone och styr sena allt via telefonen. Det är både praktiskt och enkelt. När man filmar så sparas filmerna i 15 minuter långa klipp. Så börjar minnet att bli fullt så kan man kolla igenom filmerna och radera det man inte vill ha kvar. I kameran har jag ett 64 GB minneskort som klarar av att filma i 5h och 22min. Tyvärr måste jag ge ett stort minus på batteritiden. 1 timmas aktivt filmande sen är kameran död, vilket har gjort att jag missat ett flertal sekvenser från sommarens fiske som jag gärna hade förevigat på film. Även ljudkvalitén finns mer att önska av. I övrigt en smidig vattentät kamera som är lätt att använda.

Nedan kan ni se hur jag knyter mina flourcarbontaffsar. Filmen är filmad med Garmin Actionkameran.

//Nicklas Hallnor

Optik med Helena Tysk från Jaktia Pro Team

Helena Tysk är medlem i Jaktia Pro Team. Du kan följa henne och de andra medlemmarna här på Jaktiakanalen, på Jaktiabloggen, på vår Youtubekanal samt på vår instagram (jaktiase) och Facebook. Här visar hon varför det är så bra med snabbfästen för ditt kikarsikte. Vilka sikten använder hon och när? Välkommen in till butiken, så hjälper vi dig med optiken :) Filmat med Garmin Virb XE.

 

Viktor Johanssons förväntningar och bästa tipsen för sommarfisket

Viktor Johansson är medlem i Jaktia Pro Team. Du kan följa honom och de andra medlemmar här på Jaktiakanalen, på Jaktiabloggen och YouTube, samt vår Instagram (jaktiase) och Facebook. I den senaste filmen från Viktor berättar han om hur han förbereder sig inför säsong samt vilka förväntningar han har. Viktor ger sina bästa tips till dig som ska ut och fiska framöver.

Vårjakt med Totte Zetterdal

Totte Zetterdal är medlem i Jaktia Pro Team. Här på Jaktiakanalen, samt vår YouTube- kanal kan du ta del av filmer som han och de andra medlemmarna i Jaktia Pro Team har producerat.

I Tottes senaste film visar han klipp och foton från vårens jakter som innebar jakt på bäver, gäss och vildsvin. Se hela blogginlägget tillsammans mer fler bilder på Jaktiabloggen.

Jaktia Pro Team – Viktor Johansson om mormyskefisket i norr

Viktor Johansson är medlem i Jaktia Pro Team. Följ honom och de andra medlemmarna på Jaktiabloggen (jaktia.se), på våran instagram (jaktiase) och på vår Youtubekanal. I denna film berättar Viktor om mormyska fisket och hans tekniker.

Vinnarintervju Årets Marknadsföring och Årets Jaktiabutik

Vi är hemskt glada att meddela att Jaktia, den 19e mars, har mottagit priset som Årets Marknadsföring av Svensk Franchise på Frannygalan! Jaktia Åkersberga har också mottagit priset som Årets Franchisetagare för Jaktia. Stort tack till alla som varit med och bidragit! Se vinnarintervjun här:

Jaktia Pro Team: Introduktion av Viktor Johansson

Vi introducerar stolt vår senaste medlem i Jaktia Pro Team: Viktor Johansson! Han är erfaren fiskare och fiskeguide och är nu medlem i Jaktia Pro Team. Han är delägare och fiskeansvarig för Jaktia Kiruna och har haft ett brinnande intresse för fiske sen barnsben. Han brinner framförallt för flugfiske men älskar även spänningen att kika ner i ett pimpelhål på vintern. Han varierar sitt fiske med allt från djuphavsfiske från pontoonbåt, till Norrlands outforskade gäddvatten och smygfiske på storfisken.