Jaktiakortet

Jaktiakortet är det fördelaktiga betalningsalternativet där du som kund själv kan välja hur du vill betala. Kortet är helt kostnadsfritt och det finns inga årsavgifter. Dessutom så får du bonus på alla inköp månadsvis när du handlar för minst 2000 kronor.

BESTÄM SJÄLV HUR DU VILL BETALA

Med Jaktiakortet är det du som bestämmer. Du får alltid fri kredit till i slutet av nästa månad. Vill du hellre dela upp betalningen? Då kan du göra det räntefritt i upp till 24 månader, eller till en låg kostnad i upp till 72 månader. 

FÅ BONUS PÅ DINA KÖP

Trogna kunder ska belönas, tycker vi. Med Jaktia­kortet får du därför bonus på allt du köper. I slutet av varje månad får en bonuscheck baserat på hur mycket du handlat för:

2.000 – 3.999:– ger en bonus på 100:–

4.000 – 6.999:– ger en bonus på 200:–

7.000 – 9.999:– ger en bonus på 300:–

10.000:– och över ger en bonus på 400:–

Din bonuscheck betalas ut månadsvis. Beloppet är beroende av vad du handlar för och maxbelopp på din bonuscheck är 400:– per kalendermånad.

  • Inga årsavgifter
  • 30-60 dagars fri kredit
  • Upp till 24 månader räntefritt
  • Välj betalningsalternativ själv

Ansök om Jaktiakortet här ❱❱❱

 

 

I månadsbeloppen ingår amortering och ev. ränta. Ev. administrations- och uppläggningsavgift tillkommer efter vald betalningsplan. För att få välja mellan delbetalningsalternativ 3–72 mån krävs sammanlagt månadsköp på f.n. minst 990 kr. Alla köp som görs under en kalendermånad debiteras månaden efter och då gör kunden sitt val av betalningsalternativ. Det val kunden gör debiteras därefter med de kostnader som hör till det alternativet. 1: Debiteras för varje vald betalningsplan.

* Exemplet baseras på ett köp den 15:e dagen i en kalendermånad och är beräknat 2018-06-01. Exemplet förutsätter att räntan och avgifterna är oförändrade under hela kreditperioden. Andra sätt att utnyttja krediten kan leda till såväl en högre som lägre effektiv ränta. Den effektiva räntan är beräknad i enlighet med Konsumentverkets allmänna råd om konsumentkrediter.

** Avrundning tillämpas till närmsta högre krona. Månaden efter val av delbetalning tillkommer uppläggningsavgift till ordinarie delbetalningsbelopp. Uppläggningsavgiften är inkluderad i angiven Kreditkostnad och Totalt belopp att betala.