Jaktia AB söker Produktadministratör

Nu söker vi en Produktadministratör som är redo att anta en fantastisk utmaning. Är du en fena på administration och support? Jobbar du kanske idag med produktadministration eller inköps- och säljprocessen på en större retailkedja och känner att du är redo för en ny resa? Fantastiskt, då kanske det är du som hoppar på vid nästa station!

OM TJÄNSTEN SOM ADMINISTRATÖR 
Som Administratör hos Jaktia kommer du ha en viktig roll som stöttar och effektiviserar verksamheten. Tjänsten är ny inom bolaget vilket innebär att du kommer arbeta med stort eget ansvar. Du kommer avlasta dina medarbetare med bland annat kedjans gemensamma inköps- och affärssystem, kassasystem, hemsidan, uppdatering av produktinformation (PIM) samt order och logistiklösningar.

Du kommer vara en del av ett mindre team i en expanderande franchisekedja som förväntar sig att du med din erfarenhet kan ta ägandeskap över att digitalisera order och inköpsprocessen från kedjans butiker runt om i norden. Du kommer vara personen som har det övergripande ansvaret för bolagets administration och hjälpa till med support för både slutkunder och franchisetagare vid behov.

VI SÖKER DIG SOM… 
…är en strukturerad, noggrann och lösningsorienterad ”doer” som har ett öppet sinne för att hjälpa andra! Du trivs bra med att jobba självständigt, såväl som i ett mindre team, är en fena på att driva ditt eget arbete, söka information och ta egna initiativ. Då du kommer arbeta tillsammans i ett mindre team är det viktigt att du har förståelse för att du behöver vara flexibel i din roll och ibland hugga in på olika uppgifter där det behövs.

Vi ser gärna att du tidigare har erfarenhet från arbeten som innefattar produktadministration, order, logistikhantering och att du känner dig helt bekväm med Excel och olika affärssystem. Kanske har du arbetat med liknande uppgifter inom retail tidigare? Adjektiv som omtänksam, hjärtlig och nyfiken används ofta av andra för att beskriva dig som person. Om du är en nyfiken person med en härlig social kompetens som älskar att utmana sig själv och ha kul på jobbet, då kan du vara den vi söker!

Denna process är en rekrytering där du efter avslutad rekryteringsprocess blir anställd hos Jaktia AB.

VAD JAKTIA ERBJUDER DIG
Hos Jaktia kommer du ingå i en familjär organisation där alla medarbetare uppskattas och har en viktig roll! När du landat i din nya roll och lärt dig bolagets verksamhet finns det stora möjligheter att utmana dig själv och växa vidare i organisationen. Kontoret är beläget i nyrenoverade lokaler i en otroligt vacker miljö i Nääs Fabriker som blivit utsett till Sveriges bästa Konferenshotell flera år i rad. Bortsett från fri parkering, interna utbildningar och att vara en del av ett härligt team åker vi även iväg på en årlig konferensresa utomlands.

START: Enligt överenskommelse
PLATS: Tollered
OMFATTNING: Heltid
LÖN: Fast lön
KONTAKT: Talent Manager Philip Bendroth, [email protected] (för frågor om tjänsten, ej ansökningar)
SISTA ANSÖKNINGSDATUM: 2018-04-06

Är detta du? Skicka in din ansökan med CV här omgående då platsen kan bli tillsatt innan sista ansökningsdag! Vi ser fram emot att höra från dig!

Jaktia är Sveriges största butikskedja för jakt- och fiskeutrustning och består för tillfället av 34 butiker i Sverige och 16 butiker i Norge. I våra butiker hittar du enbart de bästa produkterna från de starkaste varumärkena som Chevalier, Beretta, Garmin, Swarovski och Woolpower och inte minst ett engagemang utöver det vanliga. För oss på Jaktia är jakt och fiske en livsstil som handlar om frihet, gemenskap, naturupplevelser och utmaningar. Jaktia befinner sig nu i en oerhört spännande fas med siktet inställt på expansion och tillväxt både i Sverige och i fler länder. Därför är det dags att välkomna ytterligare en stjärna till vårt härliga team ute vid Nääs Fabriker!