Notiser

Jaktia Åkersberga söker butikssäljare

Jaktia Åkersberga fortsätter att expandera och rekryterar en Butikssäljare med fokus på fiskesortimentet, på heltid till sin butik

Arbetsbeskrivning

Som butikssäljare hos Jaktia Åkersberga är du en av Jaktias viktigaste ambassadörer och ansiktet utåt.  Du ansvarar för att genom kunskap och engagemang hjälpa kunden till en bra upplevelse inom jakt, fiske och fritid.

Du kommer att ha fokus på försäljning och exponering av sortimentet inom fiske och ha ett helhetsansvar vad det gäller planering, budget och inköp. Du kommer även att arbeta med försäljning av övriga varugrupper inom fritids- och jaktkläder, skor och kängor, tillbehör och hundsortiment.

Det är viktigt att kunna ge kunderna den uppmärksamhet, hjälp och service som de förtjänar, hos Jaktia Åkersberga skall det vara en självklarhet att få service utöver det vanliga. Det finns utvecklingspotential och att på sikt få möjlighet till mer ansvar.

Rollen är en heltidstjänst och innebär även arbete under vissa lördagar.

Bakgrund

Som person är du serviceinriktad, engagerad, ha framåtanda och föredrar att jobba i team. Du tycker att det är roligt och triggande att kommunicera med människor och vårda kundrelationer. Du är intresserad av försäljning och kundmötet, och ser det som en spännande utmaning att hjälpa varje kund till rätt beslut.

Erfarenhet inom försäljning i butik, gedigen kunskap inom fiske, samt ett intresse av friluftsliv, ser vi som ett plus.

Ansökan

Tjänsten tillsätts omgående och urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tveka inte att skicka in din ansökan redan idag och senast den sista november 2017.

Sök tjänsten genom att skicka ditt personliga brev och CV till [email protected].  Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt.

Om Jaktia

Jakt och fritid är en bransch som växer snabbt. Precis som Jaktia gör. Idag är vi Sveriges största och ledande butikskedja för jakt-, fritids- och fiskeutrustning och består för tillfället av 37 butiker från Sjöbo i söder till Kiruna i norr. Jaktiakedjan omsätter knappt 400 miljoner kronor. För oss är jakt och fiske en livsstil som handlar om frihet, gemenskap, naturupplevelser och utmaningar.

I våra butiker hittar du de bästa produkterna från de mest kända varumärkena. Vi har allt från fiskeutrustning, kläder och stövlar, till vapen och ammunition. Jaktias filosofi är att erbjuda produkter, kunskap, service och inspiration som gör din jakt-, fritids- och fiskeupplevelse ännu större. Jaktia Åkersberga ligger på Rallarvägen 45, i Åkersberga.

Varmt välkommen med din ansökan!