Notiser

Jaktia Kållered söker en butikssäljare på heltid

Jaktia Kållered satsar på sin verksamhet och rekryterar en Butikssäljare på heltid till sin butik

Arbetsbeskrivning

Som butikssäljare hos Jaktia Kållered är du en av Jaktias viktigaste ambassadörer och ansiktet utåt.  Du ansvarar för att genom kunskap och engagemang hjälpa kunden till en bra upplevelse inom jakt och outdoor.

Du kommer att ha fokus på försäljning och exponering av fritids- och jaktkläder, tillbehör och jaktvapen. Det är viktigt att kunna ge kunderna den uppmärksamhet, hjälp och service som de förtjänar, hos Jaktia Kållered skall det vara en självklarhet att få service utöver det vanliga. Rollen innebär också orderhanteringar och hantering av varor i butiken. Det finns utvecklingspotential och att på sikt få möjlighet till mer ansvar.

Rollen är en heltidstjänst.

Bakgrund

Som person är du serviceinriktad, positiv och utåtriktad och tycker att det är roligt och triggande att kommunicera med människor och vårda kundrelationer. Du är intresserad av försäljning och kundmötet, och ser det som en spännande utmaning att hjälpa varje kund till rätt beslut.

Erfarenhet inom branschen jakt och friluftsliv, samt att du är kunnig inom vapen, ser vi som ett plus.

Ansökan

Urval och intervjuer kommer att ske löpande så tveka inte utan skicka in din ansökan redan idag och senast den 31 oktober 2017.

Sök tjänsten genom att skicka ditt personliga brev och CV till benny.jonasson@jaktia.se. Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt.

Om Jaktia

Jakt och fritid är en bransch som växer snabbt. Precis som Jaktia gör. Idag är vi Sveriges största och ledande butikskedja för jakt-, fritids- och fiskeutrustning och består för tillfället av 37 butiker från Sjöbo i söder till Kiruna i norr. Jaktiakedjan omsätter knappt 400 miljoner kronor. För oss är jakt och fiske en livsstil som handlar om frihet, gemenskap, naturupplevelser och utmaningar.

I våra butiker hittar du de bästa produkterna från de mest kända varumärkena. Vi har allt från fiskeutrustning, kläder och stövlar, till vapen och ammunition. Jaktias filosofi är att erbjuda produkter, kunskap, service och inspiration som gör din jakt-, fritids- och fiskeupplevelse ännu större. Jaktia Kållered ligger på Ekenleden 10, i Kållered utanför Göteborg.

Varmt välkommen med din ansökan!