Notiser

Jaktia Norrköping söker nu butikspersonal

Till vår butik i Norrköping söker vi nu en självgående butiksbiträde/personal med ett stort intresse och god kunskap inom jakt, fiske & fritid

Din profil och personlighet

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

För att passa och trivas i rollen krävs det självklart att du har ett gediget jakt & fiskeintresse och kännedom om produkterna vi säljer.

Vi söker dig som är en självgående person som tar stort ansvar. Du är intresserad av försäljning och kundmötet, och ser det som en spännande utmaning att hjälpa varje kund till rätt beslut, oavsett om det rör sig om en enklare eller mer avancerad lösning.

Arbetsuppgifter

Som butiksbiträde kommer du vara spindeln i nätet för din områdesgrupp, med huvuduppgift att arbeta service- och försäljningsinriktat i en inbjudande butik med nöjda kunder.

Arbetet innebär försäljning och service till kund, orderhanteringar, exponering, planering och hantering av varor i butiken samt inköps-, budgetansvar, m.m.

Kvalifikationer

Vi ser stort meriterande värde om du har dokumenterad erfarenhet från branschen samt vapenhandlartillstånd sedan innan.

Krav är att du blir godkänd av polisen gällande handlartillstånd.

B-körkort är ett krav då det kommer att ske en del resor till mässor mm.

Arbetstider och omfattning

Tillsvidareanställning/provanställnig Heltid/Deltid Tillträde efter överenskommelse.

Lön

Enligt överenskommelse.

Sista ansökningsdag

—-

Kontaktinformation:

Patrik Petersson

011-10 49 99

patrik.petersson@jaktia.se

Jaktia är Sveriges största butikskedja för jakt- och fiskeutrustning och består för tillfället av 37 butiker från Sjöbo i söder till Kiruna i norr. För oss är jakt och fiske en livsstil som handlar om frihet, gemenskap, naturupplevelser och utmaningar. I våra butiker hittar du de bästa produkterna från de mest kända varumärkena. Vi har allt från kläder och stövlar, till vapen och ammunition. Jaktias filosofi är att erbjuda produkter, kunskaper, service och inspiration som gör din jaktupplevelse ännu större.

Jaktia Norrköping, Norrköpings Jakt & Fiske AB