Notiser

Jaktia Östersund söker två stjärnsäljare för butik

Jaktia Östersund utökar sin verksamhet och rekryterar två butikssäljare på heltid till sin butik

 

Arbetsbeskrivning

Som butikssäljare hos Jaktia Landbys Östersund är du en av Jaktias viktigaste ambassadörer och ansiktet utåt.  Du ansvarar för att genom kunskap och engagemang hjälpa kunden till en bra upplevelse inom jakt, fiske och outdoor.

Du kommer att ha fokus på försäljning och exponering av kläder, tillbehör och fiskeutrustning. Det är viktigt att kunna ge kunderna den uppmärksamhet, hjälp och service som de förtjänar, hos Jaktia Östersund skall det vara en självklarhet att få service utöver det vanliga. Rollen innebär också orderhanteringar och hantering av varor i butiken. Det finns utvecklingspotential och att på sikt få möjlighet till mer ansvar.

Rollen är en heltidstjänst, där du kommer att arbeta minst en lördag i månaden.

Bakgrund

Vi lägger stor vikt vid personlighet i denna roll. Vi tror att du är en tålig frisk fläkt som trivs med ett högt tempo.

Som person är du serviceinriktad, positiv och utåtriktad och tycker att det är roligt och triggande att kommunicera med människor och vårda kundrelationer. Du är intresserad av försäljning och kundmötet, och ser det som en spännande utmaning att hjälpa varje kund till rätt beslut.

Erfarenhet inom branschen jakt, fiske och friluftsliv är ett plus.

Ansökan

Urval och intervjuer kommer att ske löpande så tveka inte utan skicka in din ansökan redan idag och senast den 29 september 2017. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Sök tjänsten genom att skicka ditt personliga brev och CV till r@landbys.se. Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt.

Om Jaktia

Jakt och fritid är en bransch som växer snabbt. Precis som Jaktia gör. Idag är vi Sveriges största och ledande butikskedja för jakt-, fritids- och fiskeutrustning och består för tillfället av 35 butiker från Sjöbo i söder till Kiruna i norr. Jaktiakedjan omsätter knappt 400 miljoner kronor. För oss är jakt och fiske en livsstil som handlar om frihet, gemenskap, naturupplevelser och utmaningar.

I våra butiker hittar du de bästa produkterna från de mest kända varumärkena. Vi har allt från fiskeutrustning, kläder och stövlar, till vapen och ammunition. Jaktias filosofi är att erbjuda produkter, kunskap, service och inspiration som gör din jakt-, fritids- och fiskeupplevelse ännu större. Jaktia Östersund ligger på Hagvägen 9B, 831 48 Östersund.

Varmt välkommen med din ansökan!