Kampanjsortiment

Garmin Striker 5dv

5-tums CHIRP Fishfinder med GPS och DownVü-ekolod

  • Lättanvänd 5-tums fishfinder i färg med inbyggd, högkänslig GPS och Garmin CHIRP DownVü™-ekolod
  • Hitta fisk: markera och återvänd till dina fiskeställen, hamnar och ramper
  • Innehåller Garmin GT20-givare med CHIRP (77/200 kHz), sändningseffekt (300 W RMS)/(2 400 topp-till-topp) med 455/800 kHz CHIRP DownVü (300 W effekt)
  • Uppgradera till högpresterande CHIRP med en GT22- eller GT23-givare (säljs separat)
  • Dela waypoints och rutter med andra STRIKER- eller echoMAP™

Att hitta fisk är enklare än någonsin med STRIKER 5dv fishfinder. Markera och återvänd till dina fiskeställen, båtramper och hamnar. Du kan också dela dina favoritwaypoints och rutter med andra STRIKER- och echoMAP. Den har en inbyggd realtidsbild och visar hastighetsdata. Innehåller fästen för tilt/vridning samt material för givarmontering på akterspegel och trollingmotor. För högpresterande CHIRP kan du köpa en GT22- eller GT23-givare (säljs separat).

STRIKER 5dv innehåller en Garmin CHIRP-givare (77/200 kHz) som ger en märkbart högre skärpa och detaljrikedom för fisk och struktur än traditionella 77/200 kHz-givare.

Istället för att skicka en frekvens i taget skickar CHIRP ett kontinuerligt svep av frekvenser, från låg till hög, och tolkar dem sedan individuellt när de kommer tillbaka. Eftersom frekvenserna ger ett bredare spektrum av information kan CHIRP-ekolodstekniken skapa skarpare fiskbågar med större objektseparation.

Du kan även uppgradera till högpresterande Garmin CHIRP-teknik som ger kristallklara ekolodsbilder med ännu mer bättre objektseparation och upplösning från grunt till djupare vatten. För bättre fiske är bottenkonturer mer synliga, även vid hög hastighet, och signalbrus kan undertryckas på större djup för att ge en bättre tolkning av det som finns nedanför.

4295:-
4299 kr Delbetalning
407 kr/mån
12 månader
Produkter

Vi reserverar oss för eventuella tryck- och skrivfel. Lokala avvikelser kan förekomma.