Kampanjsortiment

Woodline Beavertail

Woodline Beavertail är framtaget för en ypperligt praktisk funktion i kombination med ett genomtänkt och modernt designat ställ. Kombinera jacka, byxa och anorak.

Det unika mönstret skapar ett spännande ställ med kamouflagefunktion. Beavertail är framtaget för att med olika tekniska kombinationer nå det mesta av teknisk funktion kombinerat med komfort. M-Tec-membranet ger ett fullgott vind- och vattenskydd. Yttertyget kombineras med stretch där extra rörlighet behövs. Detta gör att kläderna lätt följer alla rörelser med ett minimalt motstånd.

Woodline Beavertail Jacka – är utrustad med stretchpaneler över axlarna och från armbågen ner till mudden. I kombination med förböjda armveck ger det en maximal rörlighet. Jackan är utrustad med GPS-ficka, radioficka, genomgående ryggficka, bröstfickor och dubbla frontfickor. Alla fickor stängs med en vattentät dragkedja. Undantaget är frontfickan som täcks av ett ficklock. Stl 46-60.

Pris jacka: 3295:-

 

Woodline Beavertail Anorak – är en längre jacka som specifikt inriktar sig på vind- och vattenskydd. Denna längre modell med sin avtagbara huva ger bäraren ett effektivt skydd mot de flesta former av väder. Anorak är framtagen för att med olika tekniska kombinationer nå det mesta av funktion kombinerat med komfort. M-Tec-membranet ger ett fullgott vind- och vattenskydd. Yttertyget kombineras med stretch där extra rörlighet behövs. Modellen bygger på skalplaggsprincipen vilket gör den lämplig för tidig ripjakt eller pyrsch i september och drevjakt under vintersäsong. Det medföljande bältet fixerar jackan efter behov.

Pris anorak: 3495:-

 

Woodline Beavertail Byxa – är utrustad med stretchpanel på den övre delen av stussen, i grenen, över knät och baktill från vaden och neråt. En 30 cm lång dragkedja öppnar upp byxbenet för att underlätta om man vill trä byxan över stövel- eller kängskaft. Två stycken integrerade benfickor med vattentäta dragkedjor. M-Tec-membran.

Pris byxa: 2495:-

 

Matchande handske Trigger och keps finns också i sortimentet.

Prisex Anorak 3495:-
Produkter

Vi reserverar oss för eventuella tryck- och skrivfel. Lokala avvikelser kan förekomma.