Kampanjsortiment

Woodline Microclimate

Woodline Microclimate är ett funktionsunderställ där väven består av ribbor som ligger tätt mot huden. Mellan ribborna bildas mikroklimat. Fukten förångas och transporteras igenom plagget. 424 microfibrer per tråd är tekniskt marknadsledande.

Kvalitet: Filamentsammansatt spunnen polyester, vävd i ribbor. Mjuk och smidig som ren bomull. Extra starka, släta sömmar för lång livstid. Försumbar vikt. Kan och bör med jämna mellanrum tvättas i 90 grader vilket rekommenderas för att avlägsna saltkristaller och för att bibehålla plaggets funktion. Torkar snabbt.

Funktion: Slutar aldrig att transportera fukten ifrån kroppen och ut. Du håller dig torr närmast kroppen och undviker på så sätt kyleffekter. Raglanärm gör att du slipper sömmar på axlarna. Den täckta dragkedjan i polokragen skaver inte mot halsen. Den extra långa strumpmudden håller byxan på plats och ger extra stöd åt vadmuskeln och tar minimal plats i stöveln.

Stil: Färgkombinationen svar och grönt ger ett varmt och behagligt intryck. Det är viktigt att du är rätt klädd närmast kroppen. Stl S-4XL

Tröjan finns i två modeller: crew neck och med högre krage försedd med dragkedja.

Delarna i understället säljs separat.

 

499:-/del
Produkter

Vi reserverar oss för eventuella tryck- och skrivfel. Lokala avvikelser kan förekomma.