Evenemang

LANDBYS-DUVAN 2020

Tävling
Plats: Jaktia Östersund
Startdatum: 2020-05-13 00:00
Slutdatum: 2020-08-15 00:00

LANDBYS-DUVAN 2020

Landbys-duvan är en serie lerduvetävlingar öppet för alla att förbättra sitt hagelskytte.
Erfarna skyttar hjälper och råder alla till bättre skytte vid varje deltävling, starttid 18.00.
Serien består av 7 deltävlingar samt 1 final, för att kvala in till finalen krävs deltagande i minst 5 deltävlingar. För mer info kontakta Landbys alt resp arrangör.

Tävlingsprogram
13 maj Krokom
27 maj Tångeråsen
3 juni Östersund
24 juni Krokom
1 juli Hallen
15 juli Östersund
29 juli Krokom
15 augusti Östersund FINAL

Coronavirus / Covid -19

Med anledning av samhällsutvecklingen pga cornonaviruset / covid -19 så vill vi informera att Landbys tillsammans med arrangörsföreningar av Landbys-Duvan och Landbys Cup följer de lagar och rekommendationer som myndigheterna ger. Historiskt så har inte någon av de tidigare enskilda deltävlingarna samlat mer än 200 personer och de genomförs utomhus vilket medför att de utifrån dagens regelverk är acceptabla att genomföra. Skulle förutsättningar ändras för allmänna arrangemang från myndigheterna så kommer även dessa arrangemang att ändras i linje med lagen.
Varje enskild arrangör fattar egna beslut om genomförande av sin deltävling och det kan under säsongen bli ändrade förutsättningar för respektive deltävling.
Uppdaterad info kommer att finnas på landbys.se

Vår förhoppning är först och främst att viruset besegras inom snar framtid men också medans kampen mot viruset pågår att vi människor fortsatt aktiverar oss utomhus med förstånd där vi finner glädje och hopp i att träffas och genomföra aktiviteter ihop.

Fortsätt kämpa Jämtlänningar, aktivera er både fysiskt och mentalt med förstånd för ert egna bästa!

Rickard Åslund, VD Landbys