Hjortseryd Konferens - All inclusive med Viltmatlagning

Just nu får du som Club Jaktia medlem 15 % rabatt, på Hjortseryds event All inclusive med viltmatlagning, dryckestips och relax, när du bokar till Hjortseryd och uppger att du är medlem i Club Jaktia. Välkommen att boka till Info@hjortseryd.se eller 076-141 39 69
 
Vi på Jaktia samarbetar tätt med Hjortseryd Konferens. Bla så har flera av våra fotograferingar ägt rum på området. Nu får även du som Club Jaktia medlem möjlighet att besöka vackra Hjortseryd och till ett riktigt förmånligt pris! Du får lära dig konsten att tillaga ditt vilt och prova ut vilken dryck som passar till!
*
*
Shutterstock 1175389693

All inclusive med viltmatlagning, dryckestips och relax
Välkommen till Hjortseryd på en riktig ”all inklusive helg” där allt ingår!

Ni anländer kl 10.00 och checkar in på rummet, därefter serveras förmiddagskaffe i restaurangen.

Tillsammans tar vi oss ut i skogen där vår köksmästare väntar vid vindskyddet. Här får du vara med och laga en tvårätters viltmiddag över öppen eld med smaker från skogen. Du får tips på hur du lyckas med smaksättning och hur du bäst behandlar viltköttet med enkla hjälpmedel.

Under eftermiddagen serverar vi fika i vår nybyggda relax där du har tillgång till bastu och spabad ute. Här finns tid att ta det lugnt en stund innan vi börjar att laga mat i restaurangköket. Återigen är det Andreas, köksmästaren som guidar dig när du är med och lagar kvällens trerätters viltmiddag. Här får du värdefulla tips om stekgrader, styckning och kötthantering, kryddning och smaksättning.

Under middagen är vår dryckesexpert med och ni får prova sex olika drycker till menyn, allt under ledning av ett proffs. Här finns tid att ställa frågor och prata runt kombinationen mat & dryck.

Helgen avslutas med frukostbuffé.

Datum; 11-12 september 2021

NU 2.716:-
Ord. pris 3.195:-

 

Är ni tvungna att avboka er beställning använder vi följande regler:
- Avbokning är kostnadsfri tidigare än 30 dagar innan ankomst.
- Sker avbokning mellan 20 - 30 dagar innan ankomst debiteras 30%
- Sker avbokning mellan 11 -19 dagar innan ankomst debiteras 50%
- Sker avbokning senare än 10 dagar innan ankomst debiteras 100%
- Avbokning skall meddelas skriftligen via mail till info@hjortseryd.se