Jaktia Jönköping

Grand Opening etapp 1, 10-11 augusti när Jaktia Jönköping öppnar norra Europas största inomhusarena för jakt, skytte, hund, fiske och fritid. 7000 kvm med bla butik, skjutbanor, hundträningshall, och restaurang. 

Norra Europas största multiarena för Jakt, skytte, fiske, hund och fritid slår upp portarna den 10/8 kl 11.00 för etapp 1!

”SVERIGES TREVLIGASTE BUTIK”

Vi har nu nöjet att hälsa Er Varmt Välkomna till vår över 1500kvm stora butik. Här finner ni det bästa av det mesta i en stämningsfull miljö hos oss på Jaktia Hulukvarn.

”KUNDEN I FOKUS”

Ni möts av en passionerad och kunnig personal med lång branscherfarenhet och spetskompetens inom sina respektive område som mer än gärna ger dig råd och tips och guidar dig i pryldjunglen.

”SVERIGES MODERNASTE VAPENBUNKER”

Missa inte ett besök i vår stora, fina vapenbunker där du finner flera hundratals vapen, allt från det absolut senaste och modernaste till gamla fina vapen och även ett och annat kungavapen….

”GUIDAD ARENA-TUR”

Passa även på att få en guidad visning av alla kommande projekt, så som inomhus älgbana, hagelskyttehall, skjuttunnel, hundträningshall, pistolskyttehall och skjutbiograf.

Etapp 2:

Redan i Sep/Okt 2018 öppnar vi upp vår hypermoderna inskjutningstunnel, Okt/Nov är det dags för vår stora hundträningshall.

Etapp 3:

Under vintern/våren/sommaren 2018/2019 duggar premiärerna tätt då vi skall öppna upp både älgbana, hagelbana, pistolbana, skjutbiograf för sedan avsluta med att inviga vår fantastiska restaurang.

BUTIKSMÄSSA 10-11 AUGUSTI

Som om inte detta skulle vara nog så arrangerar vi en mässa inne på området där du träffar branschens bästa och mest intressanta leverantörer som ger dig tips och råd och erbjuder dig massor av oslagbara premiärerbjudanden.

JAKTIA JÖNKÖPING

”KUNDEN I FOKUS”

Premiärhelgen är naturligtvis sprängfylld med oslagbara erbjudanden!

Upp till:

  • 45% på specifikt kulgevärspaket
  • 70% rabatt på fiskeset,
  • 50% rabatt på handkikare,
  • 40% rabatt på hagelgevär
  • 40% rabatt på Bluetooth komradio
  • 35% rabatt på kikarsikte 

Följ oss på Facebook för mer information.

Välkommen på Jaktia Jönköping Grand Opening 10-11 augusti, Hulukvarn, Jönköping!

 

Öppettider premiärhelgen:

10 augusti, premiär: 11-18

11 augusti, öppning: 10-18

Vardagar: 10-18 Lördag: 11:00-15:00 Söndag: Stängt
[email protected]