Jaktiakanalen

Blaser Infinity & Blaser Silencer

Blåser Infinity & Blaser Silencer är en ny serie kikarsikten & kulvapen från Blaser och svenska Normark Scandinavia AB. I dessa filmer kollar vi närmare på deras nyheter och får en rejäl genomgång av Jens på Normark.


Blaser Infinity är en ny serie kikarsikten från Blaser och svenska Normark Scandinavia AB.


Blaser Silencer är en ny serie kulgevär från Blaser och svenska Normark Scandinavia AB.

Vinnarjakten med Aimpoint

Jaktia anordnade tillsammans med Aimpoint en utlottning av en vinnarjakt för alla Club Jaktia medlemmar som den 12/4-2018 köpte ett Aimpoint s1 under Aimpointdagen.
I denna film följer vi med Pierre som drog vinstlotten och under fantastiska förhållande fick uppleva en riktig skånsk andjakt.

Vinnarjakten med Zeiss

På Zeiss-dagen den 17/5 2018 var du som köpte ett Zeiss V8 eller V6 med om en utlottning av en två dagars bockjakt i Stockholms skärgård. Vinnarna var Thomas och Lars som även fick äran att fälla var sin råbock under råbockspremiären.

Se mer av deras äventyr på Jaktiakanalen!

Sommarfiske – En underbar morgon!

I denna film hänger vi med Daniel och Martin ut en tidig sommarmorgon på jakt efter abborre. Dagen börjar helt underbart så som sommarmorgnar kan vara. Dessutom får Daniel en trevlig bonusfisk!

Jaktia Sporting Cup Final 2018

Årets upplaga av Jaktia Sporting Cup 2018 avgjordes utanför Jönköping på Tenhult JVF:s fina bana. Mycket fina priser delades ut till fantastiskt duktiga skyttar. Ni är alla välkomna till 2019 års upplaga, nybörjare som proffs spelar ingen roll.

Gäddfiske med Mikael på Jaktia

Häng med Mikael, Pelle och Rasmus på gäddfiske i Blekinge skärgård.
Förutom fiske denna varma blåsiga dag så tipsar Micke om beten, spön och tillbehör för ditt kommande gäddfiske.

 

Totte Zetterdals jaktbil

Christoffer (Totte) Zetterdal är medlem i Jaktia Pro Team. Du kan följa honom och de andra medlemmarna här på Jaktiakanalen och YouTube, på Jaktiabloggen, samt vår Instagram (jaktiase) och Facebook. 

Många har kanske läst vårt reportage från 2014, om Totte Zetterdals jaktbil. Om du inte har kollat in det, läs mer här. Som den yrkesjägare han är, brinner Totte för att ha den senaste utrustningen. Det är viktigt att kunna ha grejer som fungerar samt att alltid kunna vara förberedd. Se Tottes senaste film om hans uppdateringar på bruksbilen och den senaste utrustningen här:

 

Jaktbilen är alltid redo.

Nicklas knyter flourocarbontaffsar och recenserar Garmin Virb XE

Nicklas Hallnor är medlem i Jaktia Pro Team – Fiske. Du kan följa honom och de andra medlemmarna här på Jaktiakanalen, på Jaktiabloggen, på vår Youtubekanal samt på vår instagram (jaktiase) och Facebook. I denna film visar Nicklas hur han knyter sina flourocarbontaffsar och nedan ger han sin recension på kameran Garmin Virb XE som filmen är filmad med.

Har under vårens och sommarens fisketurer haft med mig Garmin Virb Actionkamera för att försöka fånga de bästa ögonblicken på bild och film. Jag valde att köpa till ett fäste som man kan sätta på skallen för att alltid filma där det händer. Med hjälp av Wi-Fi eller Bluetooth kopplar man lätt ihop kameran med sin smartphone och styr sena allt via telefonen. Det är både praktiskt och enkelt. När man filmar så sparas filmerna i 15 minuter långa klipp. Så börjar minnet att bli fullt så kan man kolla igenom filmerna och radera det man inte vill ha kvar. I kameran har jag ett 64 GB minneskort som klarar av att filma i 5h och 22min. Tyvärr måste jag ge ett stort minus på batteritiden. 1 timmas aktivt filmande sen är kameran död, vilket har gjort att jag missat ett flertal sekvenser från sommarens fiske som jag gärna hade förevigat på film. Även ljudkvalitén finns mer att önska av. I övrigt en smidig vattentät kamera som är lätt att använda.

Nedan kan ni se hur jag knyter mina flourcarbontaffsar. Filmen är filmad med Garmin Actionkameran.

//Nicklas Hallnor