Reportage
Min första och hittills enda 10+ i år. Men förhoppningsvis kommer det fler nu när jag går på semester_

Nicklas guidar gädda i juni

Nicklas Hallnor är medlem i Jaktia Pro Team – Fiske. Följ honom och de andra Jaktia Pro Team medlemmarna på Jaktiabloggen, på Jaktias instagram (jaktiase), Facebook och YouTube. Uppe i norr har juni gått i en rasande fart och Nicklas har knappt hunnit att fiska. Med guida dit gäddan finns, det har han hunnit. Häng med när han guidar gädda och kolla in gäddorna de har fått upp i juni..

Sedan isarna rev den 5:e juni har det varit fullt upp. Det är för få timmar per dygn, och för få dygn per vecka. Att vara anställd, egen företagare och inbiten gäddfiskare gör det riktigt svårt att få timmarna att räcka till. Men vilken månad Juni har varit. Tänkte ge er en sammanfattning om vad som har hänt sedan mitt senaste inlägg den 2:a Juni.

De första 14 dagarna hade jag och Magnus 12 guidningar inbokade. Och vilken start det blev. Redan under 4:e guidningen kom årets första guidade 10+ upp. Och sedan dess har det bara rullat på. I skrivande stund har vi på ACWA Fishing fångat/ guidat upp följande toppfiskar under juni månad..

Under en guidning i mitten av Juni slog Jonas Flodström till med en av årets största gäddor. Smått otroliga 128 cm med en vikt på hela 15,5 kg.

Förleksgädda på 11,22 kg

Erik Lindvall med årets första guidade 10+. 10,9 kg fördelat på 120 cm

 

Magnus med en fin sommargädda på 10,84 kg

Joachim Gustafson med en fin madam på 10,45 kg och 115cm från helgens guidning.

 

Lägg därtill en gädda på 121 cm som inte nådde hela vägen upp till 10 kg. Det har varit en helt magisk månad. Tyvärr har jag inte hunnit fiska så mycket själv då jag har jobbat (byggt) och jobbat (guidat). Men nu är det bara 3 dagar kvar tills jag får semester från bygget. Så här framöver kommer det att bli mer tid över till att fiska. Vi höres snart, med fler uppdateringar från mig. Då får du också höra om mina senaste tips inom utrustningen som jag just nu håller på att testa…

 

Min första och hittills enda 10+ i år. Men förhoppningsvis kommer det fler nu när jag går på semester.

Jag önskar er alla en trevlig sommar och ett riktigt skitfiske!

På återseende

Nicklas Hallnor