Notiser

Jaktia Kosta söker butikssäljare på heltid

Jaktia Kosta utökar sin verksamhet och rekryterar en Butikssäljare på heltid med fokus på jakt till sin butik

Arbetsbeskrivning

Som butikssäljare hos Jaktia Kosta är du en av Jaktias viktigaste ambassadörer och ansiktet utåt.  Du ansvarar för att genom kunskap och engagemang hjälpa kunden till en bra upplevelse inom jakt, fiske, friluftsliv och hund.

Du kommer att ha fokus på försäljning och exponering av produkter tillhörande jakt; vapen, tillbehör, teknik och kläder. Det är viktigt att kunna ge kunderna den uppmärksamhet, hjälp och service som de förtjänar, hos Jaktia Kosta skall det vara en självklarhet att få service utöver det vanliga. Rollen innebär också orderhanteringar och hantering av varor i butiken. Det finns utvecklingspotential och att på sikt få möjlighet till mer ansvar.

I en heltidstjänst kommer du att arbeta ca 38,25h/vecka inkl. varannan helg.

Bakgrund

Vi lägger stor vikt vid personlighet. Vi tror att du är en tålig frisk fläkt som trivs med ett högt tempo. Vi tror även att du har ett intresse och kunskap inom jakt.

Som person är du serviceinriktad, ansvarstagande, positiv och utåtriktad och tycker att det är roligt och stimulerande att kommunicera med människor och vårda kundrelationer. Du är intresserad av försäljning och kundmötet, och ser det som en spännande utmaning att hjälpa varje kund till rätt beslut. Du har lätt för att ta egna beslut och jobba självständigt mot uppsatta mål.

Erfarenhet inom sälj är meriterande.

Ansökan

Urval och intervjuer kommer att ske löpande så tveka inte utan skicka in din ansökan redan idag och senast den 1 februari 2019. Tjänsterna kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Sök tjänsten genom att skicka ditt personliga brev och CV till [email protected]. Märk din ansökan med ”Butikssäljare heltid”. Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt.

Om Jaktia

Jakt och fritid är en bransch som växer snabbt, precis som Jaktia gör. Jaktia är Skandinaviens största franchisekedjas med ett sextiotal butiker i Sverige, Norge och Danmark. För oss är jakt och fiske en livsstil som handlar om frihet, gemenskap, naturupplevelser och utmaningar.

I våra butiker hittar du de bästa produkterna från de mest kända varumärkena. Vi har allt från fiskeutrustning, kläder och stövlar, till vapen och ammunition. Jaktias filosofi är att erbjuda produkter, kunskap, service och inspiration som gör din jakt-, fritids- och fiskeupplevelse ännu större. Jaktia Kosta ligger på Stora vägen 77 i Kosta.

Vid frågor kontakta Gabriel Johansson på [email protected]

Varmt välkommen med din ansökan!

 

Jaktia förstärker organisationen med ny Business manager i Danmark

Michael Rigensborg Malmgrenär utsedd till ny Business Manager Danmark och ansvarig för Jaktiakedjans danska butiks- och affärsutveckling. Michael Rigensborg Malmgren tillträder omgående den nya rollen. Michael kommer parallellt även att delvis arbeta med strategiska inköp för hela Jaktiakoncernen och vara placerad i Odense, Danmark.

Michael kommer närmast från Jaguargruppen A/S där han arbetat med inköp men även med IT och marknadsföring.

– Jag är mycket nöjd med den här rekryteringen som kommer att vara ett stort stöd i Jaktias arbete med butiksutvecklingen av Jaktiakonceptet på den danska marknaden. Med Michael kommer vi få en lokal representation som kan fokusera på att effektivisera butiksdriften och att supporta de lokala butikerna på plats. Vi har därmed skapat förutsättningar för att hjälpa butikerna att förstärka kundnyttan, säger Jaktias VD Lars Martinsson.

– Detta känns riktigt bra att vi så här snabbt har en ansvarig kedjeledare på plats. Butikerna behöver verkligen det stödet för att utveckla sin affärsverksamhet i rätt riktning.

– Vårt nära samarbete med de mest erkända varumärkena, vår långa erfarenhet och vår unika service via butikerna är kärnan i Jaktias verksamhet, menar Lars Martinsson.

Jaktia är Skandinaviens största franchisekedja när det gäller jakt- och fiske med sextio tal butiker . Läs mer på www.jaktia.se

 

För ytterligare information kontakta:

Lars Martinsson, VD, Jaktia AB
Tel. + 46 31- 26 40 01
[email protected]

Nyansættelse hos Jaktia.

Jaktia forstærker organisationen med en Business Manager i Danmark.

Michael Rigensborg Malmgrener udnævnt som Business Manager for Danmark og ansvarlig for Jaktia-kædens danske forretninger mht. butiks- og forretningsudvikling. Michael Rigensborg Malmgren tiltræder med snarlig virkning. Michael kommer også til sideløbende at arbejde med strategisk indkøb for hela Jaktiakoncernen og dette ud fra en placering i Odense, Danmark.

Michael kommer fra en stilling hos Jaguargruppen A/S hvor han arbejdede med indkøb, IT & Markedsføring.

– Jeg er meget tilfreds med denne rekruttering som kommer til at bidrage stort med henblik på at optimere Jaktia`s arbejde omkring butiksudviklingog Jaktiakonceptet generelt på det danske marked. Med Michael får vi en lokal repræsentation som kan fokusere på at effektivisere butiksdriften og supportere de lokale butikker optimalt. Vi har dermed skabt optimale forudsætninger for at hjælpe butikkerne med at forstærke kundeoplevelsen, siger Jaktias VD Lars Martinsson.

– Det føles rigtig godt at vi så hurtigt har en ansvarlig kædechef på plads. Butikkerne efterspørger virkeligt dette tiltag for at kunne udvikle deres forretningsgrundlag i den rigtige retning.

– Vores tætte samarbejde med branchens mest anerkendte varemærker/brands, vores store erfaring og vores unikke serviceniveau i butikkerne er kernen i Jaktia`s virksomhedsgrundlag, mener Lars Martinsson.

Jaktia er Skandinaviens største franchisekæde når det gælder jagt- og fiskeudstyr med ca. 60 butikker.

 

Jaktia expanderar och etablerar 10 nya butiker i Danmark

Sedan några år tillbaka visar Jaktia upp en starkt växande distribution av nya butiker i Sverige och Norge. Nu satsar bolaget vidare med expansionen i Norden och startar upp nya Jaktiabutiker i Danmark.

– Målsättningen är att omsätta en miljard kronor i butiksledet till 2020. Som ett led i detta är planen nu att etablera 15 nya butiker i Danmark till 2019 och vi har redan signat med ett tiotal nya danska Jaktiabutiker, säger Lars Martinsson, VD Jaktia AB, Sverige.

Jaktia är ett av Nordens främsta franchiseföretag inom jakt och fiske med 50-tal butiker i Sverige och Norge. Nu expanderar Jaktia och tar sig även in på marknaden i Danmark där ett tiotal nya butiker är klara. Dessa butiker har tidigare haft ett inköpssamarbete under namnet TopJagt men väljer nu att gå in i ett franchisekoncept med Jaktia.

– Etableringen i Danmark är ett led i en större satsning där vår målsättning är att etablera oss i norra Europa och övriga Norden. Det är en fantastisk tillväxtresa som fortsätter och vi ser verkligen fram emot att öppna upp våra nya butiker i Danmark med det långsiktiga målet om ca 80 butiker i Norden fram till 2020, säger Lars Martinsson.

– Det känns otroligt spännande och roligt att få vara en del av resan som Jaktia gör just nu. Det är ett av Skandinaviens främsta jakt- och fiskeföretag som verkligen ligger i framkant och satsar. Det känns som ett naturligt steg i vår utveckling att gå in i ett samarbete med Jaktia, säger Jacob Willems och Martin Christensen på Odense Jagt & Fritid.

De senaste åren har Jaktia haft en tillväxt på mellan 20-30 procent i befintliga butiker. Med de nya butikerna i Danmark ser man fram emot en spännande utveckling där fackhandeln fortfarande står i fokus.

– För oss är det viktigt med fysiska butiker trots att näthandeln är på ingång. Vi vet att jägare och fiskeintresserade vill komma in i butiken för att se och känna på de tillbehör och produkter som de behöver för att fullända jakt- och fiskeupplevelsen. Med fler nya butiker kommer vi att kunna öka inköpsvolymerna och fortsätta att erbjuda våra kunder det allra bästa inom jakt och fiske, säger Lars Martinsson.

 

Jaktia är Nordens största franchisekedja när det gäller jakt och fiske med 50 butiker.

Läs mer på www.jaktia.se

 

För ytterligare information kontakta:

 

Lars Martinsson, VD, Jaktia AB

Tel. + 46 31- 26 40 01

[email protected]

 

Jaktia Karlstad flyttar till nya lokaler

Jaktia Karlstad inviger sina nya fräscha lokaler på Våxnäs. Blockgatan 10 är adressen och premiäröppningen är tors-lör den 9-11 augusti med massor av fina öppningserbjudanden!

Varmt välkommen!

Vinnare i Club Jaktia utlottning ett samarbete med SJF och ZEISS

Vinnare i Club Jaktia utlottning

Under april fick du som medlem i Svenska Jägareförbundet mitt ett erbjudande om att bli medlem i Club Jaktia och i samband med det vara med i utlottningen utav ett ZEISS Conquest DL 3-12×50 Bel.60 till ett värde av 13.600kr.

Via en slumpgenerator valdes Rasmus Boberg som blivit medlem i Jaktia Falun under perioden. Stort grattis till Rasmus till ditt nya ZEISS sikte.

 Återigen, STORT grattis Rasmus och lycka till med jakten i höst!

Jönköpings nya Jaktarena

Missa inte invigningen 10-11 augusti av Skandinaviens största inomhusarena för jakt, fiske, hund, skytte och friluftsliv! Besök Jaktia Jönköpings monter på Swedish Game Fair 24-27 maj för mer information. Vi bjuder på läskande dryck!

 

Vinnare i Club Jaktia utlottning

Under Club Jaktiadagen i april kunde du som Club Jaktia medlem träffa representanter från Svenska Jägareförbundet i våra butiker. Av de 319 Club Jaktia medlemmar som under dagen gick med i Svenska Jägareförbundet deltog då i en utlottning av en BROWNING XBOLT COMPOSITE SF ADJUSTABLE THREADED RR kal .308Win värde 12.795:-.

Nätet valde via ut slumpgenerator siffran 231 och de genererade i att Nicklas Karlsson från Karlstad tog hem vinsten! Svenska Jägareförbundet och Jaktia tackar all som besökte oss och pratade jakt under dagen!

Stort grattis till Nicklas som i höst kan jaga med en Browning X-bolt.


Nicklas Karlsson blev riktigt glad när vi ringde och meddelade vinsten, här är en bild på Nicklas och Zidd med ett rådjur som de gick eftersök på.

Vad jakten betyder för Nicklas:

“Jakten betyder mycket för mig, avkoppling, gemenskap, spänning och härliga naturupplevelser”.

 

Återigen, STORT grattis!

Vinnare av kikarsiktena under Elmia Game Fair

När du under Elmia Game Fair i Jönköping den 24-7 maj 2017 blev medlem i Club Jaktia fanns chansen att vinna ett kikarsikte med upp till ett värde av 19.000 kr.

Vi vill härmed presentera vinnarna av kikarsikten från Swarovski, Zeiss och AImpoint:

1:a pris gick till Göran Eriksson, Möckhult 

1:a pris: Göran Eriksson,  Möckhult Oskarshamn

2a pris: Stefan Krusgård, Kårtorp Töreboda

2.a pris: Stefan Krusgård, Kårtorp Töreboda

3e pris: Carl Ericstam, Göteborg

3.e pris: Carl Ericstam, Göteborg

Stort Grattis!

Vi kommer att kontakta vinnarna personligen. Under tiden önskar vi er varmt välkomna till Club Jaktia!

Vill du också gå med i Club Jaktia och ta del av oslagbara medlemserbjudanden och VIP inbjudningar till evenemang? Anmäl dig här!

 

Världsnyhet: Zeiss Conquest V6 med 6x zoom

På IWA 2017 i Nürnberg, Tyskland presenterar Zeiss deras senaste nyhet: Zeiss Conquest V6 med 6x zoom.

Med Conquest V6 kikarsikte har Carl Zeiss återigen satt en ny standard i precision och för jakt och skytte på lång räckvidd. Vare sig du ska ge dig ut på vakjakt, smygjakt eller drevjakt – Conquest V6 med 6x zoom är konstruerad för att imponera i alla miljöer och scenarion. Conquest V6 kombinerar legendarisk ZEISS kvalitet och teknik, med beprövad konstruktion i ett robust paket som finns bland varje seriös jägares utrustning. Med 92% ljustransmission, moderna flerskiktsbeläggningar och ett brett synfält, levererar ZEISS Conquest V6 otrolig bildkvalitet och klarhet, även i de tuffaste förhållanden och mest krävande miljöer. Den sofistikerade optiken är skyddade av svart, matt anodiserad aluminium, konstruerad för vad än naturen utsätter den för. Siktet har också LotuTec® lins beläggning och tillval av ASV bullet-drop kompensator.
För jägaren som kräver mångsidighet och kompromisslös kapacitet för skytte på lång räckvidd, är ZEISS Conquest V6 kikarsiktet som bevisar att avstånd inte betyder något.

  • 6x Zoomfaktor
  • 92% ljustransmission
  • T * MULTI & LotuTec® beläggning
  • Rörelsesensor, automatisk aktivering och avaktivering av belyst punkt
  • FL glas
  • Fiber belysta riktmedel 60 med minimal mål subtension
  • ZEISS M skena eller 30 mm centrumröret
  • Tillval ASV bullet drop kompensator (50 & 56)
  • Tillval ZEISS Flip-Up Cover (50 & 56)

 

Förväntas leveras till din närmsta Jaktiabutik i april 2017

Läs mer om nya Zeiss Conquest V6 på Zeiss hemsida

 

Conquest V6 2-12×50. ca. pris: 15.950:-

 

Conquest V6 2,5-15×56 ca. pris: 16.950:-

 

Conquest V6 1,1-6×24 ca. pris 13.950:-

Världsnyhet: START SMART – nya Swarovski Optik dS 5-25x52P kikarsikte

Nya Swarovski Optik dS 5-25x52P kikarsikte

 

Dagens utmaningar kan endast lösas med framtidens teknik. Tiden har nu kommit för dS.

Det har aldrig varit enklare att koncentrera sig på de viktigaste aspekterna medans jakten pågår. Det nya dS kikarsiktet från Swarovski Optik visar inte bara rätt riktpunkt, men också den viktigaste ballistikdatan i head-up displayen, i realtid och utan distraktioner.

Den största fördelen med nya dS är att rätt riktpunkt omedelbart visas i kikarsiktet. När du trycker på knappen, mäter dS det exakta avståndet och beräknar förstoring, lufttryck, temperatur och riktning. Den personliga ballistikdatan för din specifika vapen- och ammunitionkombination används också vid beräkningen. Det finns inget behov för eventuella manuella justeringar innan skottet avfyras. Avståndsinformation, anslagsenergi, vindhastighet: den högupplösta siktlinjesindikatorn ger dig alla jaktuppgifter som behövs för en lyckad jakt, i realtid.

Den slimmade designen hos dS och dess tilltalande form lämnar inget utrymme för gissningar: detta kikarsikte gömmer ett optiskt och digitalt mästerverk.

Du har möjlighet att koppla ihop din smartphone med kikarsiktet och smidigt ställa in grundinställningarna i appen. Det är enkelt att överföra data via Bluetooth®. De personuppgifter som tillhandahålls när du siktar på målet matas direkt in i appen.
Med dS har Swarovski utvecklat ett ”smart” kikarsikte som ger jägare smart support. Tekniska och långväga optiska innovationer i kombination med jägarens egen kompetens, gör det möjligt att vara helt fokuserad även i krävande situationer.

 

Nya Swarovski Optik dS 5-25x52P kikarsikte beräknas finnas i din närmsta Jaktiabutik i juli 2017 med ett ca. pris på 35 700 SEK.