Notiser

Jaktia fick priset som årets Marknadsföring av Svensk Franchise

Vi är mycket glada att Jaktia igår kväll, den 19 mars 2016, fick mottaga priset som årets Marknadsföring av Svensk Franchise på Frannygalan i Stockholm. Vi vill tacka alla som har varit inblandade; Stendahls Göteborg, TMG Push Halmstad, Jaktia Pro Team, goda medarbetare och våra butiker för ett fantastiskt samarbete!

Juryns motivering:
”Med brett nyttjande av kanaler, stor spridning och förståelse för eget producerat multimedia, samt ett skickligt användande av innehåll: vinnare till årets Marknadsföring har lagt en god grund för deras franchisetagare att ta nästa steg och fullt ut nyttja digitala möjligheter på lokal nivå. Just den starka lokala anknytningen särpräglar och lyfter fram årets vinnare. Vinnaren är Jaktia.”

Tacktal av Jaktias VD Lars Martinsson:
”Fantastiskt trevligt måste jag säga. Verkligen, verkligen roligt. Vi har arbetat intensivt med just digital marknadsföring och att vara där kunden är, och att vara där våra butiker är. Att vara närvarande i sociala medier och vara med exakt där det händer, att vara närvarande på medierna där kunden är och där butiken är, det är ju det enda verktyget vi har. Att bygga varumärket Jaktia är en sak, men att vara lokal och vara med sina butiker, det tror jag är framgången.”

Igår kväll tog också Jaktia Åkersberga emot statyetten för Årets Franchisetagare 2015 för Jaktia. Stort Grattis till Mattias och Matti för ett väl genomfört arbete!

Jaktia Åkersberga har genom enträget arbete under de tre senaste åren kraftigt ökat såväl omsättning som lönsamhet. Omsättning på dessa tre år har ökat med 55% och lönsamheten har gått från att ha varit lätt negativ till att ha en lönsamhet på 15,3% före ägaruttag, vilket är en mycket bra siffra i jaktbranschen. Efter att ha blivit övertygade om Jaktiakonceptets styrka under år 2012 har butiken konceptanpassats in i minsta detalj, butiken har arbetat starkt med Club Jaktia och har idag flest medlemmar i Club Jaktia, butiken arbetar mycket med att ge egna jägarexamenskurser, slaktkurser, hundutbildningar m.m. för att knyta kunden nära till butiken.

Jaktia Åkersberga har utbildat mycket duktiga medarbetare som har kunden i fokus och är duktiga på merförsäljning för att kunden ska få en optimal jakt- och fiskeupplevelse. Jaktia Åkersberga är en av de drivande franchisetagarna inom Jaktia och utmanar och stimulerar supportkontoret till utveckling och stordåd. Jaktia Åkersberga har tagit fram många arbetsredskap som nu används i hela Jaktiakedjan. En bra förebild för hela Jaktiakedjan som för andra året på raken har utnämnts till Årets Jaktiabutik.

Läs mer om priset och Svensk Franchise här.

Frannygalan 2016

Frannygalan 2016