Notiser

Jaktia förstärker organisationen med ny Business manager i Danmark

Michael Rigensborg Malmgrenär utsedd till ny Business Manager Danmark och ansvarig för Jaktiakedjans danska butiks- och affärsutveckling. Michael Rigensborg Malmgren tillträder omgående den nya rollen. Michael kommer parallellt även att delvis arbeta med strategiska inköp för hela Jaktiakoncernen och vara placerad i Odense, Danmark.

Michael kommer närmast från Jaguargruppen A/S där han arbetat med inköp men även med IT och marknadsföring.

– Jag är mycket nöjd med den här rekryteringen som kommer att vara ett stort stöd i Jaktias arbete med butiksutvecklingen av Jaktiakonceptet på den danska marknaden. Med Michael kommer vi få en lokal representation som kan fokusera på att effektivisera butiksdriften och att supporta de lokala butikerna på plats. Vi har därmed skapat förutsättningar för att hjälpa butikerna att förstärka kundnyttan, säger Jaktias VD Lars Martinsson.

– Detta känns riktigt bra att vi så här snabbt har en ansvarig kedjeledare på plats. Butikerna behöver verkligen det stödet för att utveckla sin affärsverksamhet i rätt riktning.

– Vårt nära samarbete med de mest erkända varumärkena, vår långa erfarenhet och vår unika service via butikerna är kärnan i Jaktias verksamhet, menar Lars Martinsson.

Jaktia är Skandinaviens största franchisekedja när det gäller jakt- och fiske med sextio tal butiker . Läs mer på www.jaktia.se

 

För ytterligare information kontakta:

Lars Martinsson, VD, Jaktia AB
Tel. + 46 31- 26 40 01
[email protected]

Nyansættelse hos Jaktia.

Jaktia forstærker organisationen med en Business Manager i Danmark.

Michael Rigensborg Malmgrener udnævnt som Business Manager for Danmark og ansvarlig for Jaktia-kædens danske forretninger mht. butiks- og forretningsudvikling. Michael Rigensborg Malmgren tiltræder med snarlig virkning. Michael kommer også til sideløbende at arbejde med strategisk indkøb for hela Jaktiakoncernen og dette ud fra en placering i Odense, Danmark.

Michael kommer fra en stilling hos Jaguargruppen A/S hvor han arbejdede med indkøb, IT & Markedsføring.

– Jeg er meget tilfreds med denne rekruttering som kommer til at bidrage stort med henblik på at optimere Jaktia`s arbejde omkring butiksudviklingog Jaktiakonceptet generelt på det danske marked. Med Michael får vi en lokal repræsentation som kan fokusere på at effektivisere butiksdriften og supportere de lokale butikker optimalt. Vi har dermed skabt optimale forudsætninger for at hjælpe butikkerne med at forstærke kundeoplevelsen, siger Jaktias VD Lars Martinsson.

– Det føles rigtig godt at vi så hurtigt har en ansvarlig kædechef på plads. Butikkerne efterspørger virkeligt dette tiltag for at kunne udvikle deres forretningsgrundlag i den rigtige retning.

– Vores tætte samarbejde med branchens mest anerkendte varemærker/brands, vores store erfaring og vores unikke serviceniveau i butikkerne er kernen i Jaktia`s virksomhedsgrundlag, mener Lars Martinsson.

Jaktia er Skandinaviens største franchisekæde når det gælder jagt- og fiskeudstyr med ca. 60 butikker.