Notiser

Jaktia Kiruna söker butikssäljare på heltid samt deltid

ÄR DU EN SÄLJARE SOM SÄTTER KUNDEN I CENTRUM OCH SER DET SOM EN SPÄNNANDE UTMANING ATT HJÄLPA VARJE KUND TILL RÄTT BESLUT?

Nu utökar Jaktia Kiruna (Outdoorshoppen) sin verksamhet och rekryterar Butikssäljare på heltid och Butikssäljare på deltid/timmar till sin butik

Beskrivning arbete

Som butikssäljare hos Jaktia Kiruna är du en av Jaktias viktigaste ambassadörer och ansiktet utåt.  Du ansvarar för att genom kunskap och engagemang hjälpa kunden till en bra upplevelse inom jakt, fiske och friluftsliv.

Du kommer att ha fokus på försäljning och service till kund, orderhantering, exponering och hantering av varor i butiken. Det är viktigt att kunna ge kunderna den uppmärksamhet, hjälp och service som de förtjänar, hos Jaktia Kiruna skall det vara en självklarhet att få service utöver det vanliga.

I en heltidstjänst kan du komma att arbeta vissa helger, och som deltidsanställd/timanställd arbetar du främst vid behov. Provtjänstgöring tillämpas.
Tillträde efter överenskommelse.

Bakgrund och personliga egenskaper

Du bör ha B-körkort, jägarexamen och ett brinnande intresse för jakt, fiske och friluftsliv. En fördel är om du även kan finska och engelska.

Vi lägger stor vikt vid personlighet. Vi tror att du är tålig och trivs med att jobba hårt och att du är självgående, noggrann, engagerad, positiv och har en hög servicenivå.

Ansökan

Urval och intervjuer kommer att ske löpande så tveka inte utan skicka in din ansökan redan idag och senast den 31 december 2018.  Tjänsterna kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Sök tjänsten genom att skicka ditt personliga brev, CV samt bevis på jägarexamen till [email protected] Märk din ansökan med ”Butikssäljare heltid” eller ”Butiksäljare extra”. Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt.

Lön: Efter överenskommelse
Placering: Österleden 12, Kiruna kommun

 Om Jaktia

Jakt och fritid är en bransch som växer snabbt, precis som Jaktia gör. Jaktia är Skandinaviens största franchisekedjas med ett  För oss är jakt och fiske en livsstil som handlar om frihet, gemenskap, naturupplevelser och utmaningar.

I våra butiker hittar du de bästa produkterna från de mest kända varumärkena. Vi har allt från fiskeutrustning, kläder och stövlar, till vapen och ammunition. Jaktias filosofi är att erbjuda produkter, kunskap, service och inspiration som gör din jakt-, fritids- och fiskeupplevelse ännu större.

Jaktia Kiruna är bredare än en vanlig Jaktiabutik då vi saluför produkter inom fler områden, till exempel längdskidor och utbildningar. Jaktia Kiruna (Outdoorshoppen) ligger på Österleden 12 i Kiruna.

Vid frågor kontakta Henrik Lidberg, VD på mail [email protected]

Varmt välkommen med din ansökan!