Notiser

Jaktia Kosta söker butikssäljare på heltid

Jaktia Kosta utökar sin verksamhet och rekryterar en Butikssäljare på heltid med fokus på jakt till sin butik

Arbetsbeskrivning

Som butikssäljare hos Jaktia Kosta är du en av Jaktias viktigaste ambassadörer och ansiktet utåt.  Du ansvarar för att genom kunskap och engagemang hjälpa kunden till en bra upplevelse inom jakt, fiske, friluftsliv och hund.

Du kommer att ha fokus på försäljning och exponering av produkter tillhörande jakt; vapen, tillbehör, teknik och kläder. Det är viktigt att kunna ge kunderna den uppmärksamhet, hjälp och service som de förtjänar, hos Jaktia Kosta skall det vara en självklarhet att få service utöver det vanliga. Rollen innebär också orderhanteringar och hantering av varor i butiken. Det finns utvecklingspotential och att på sikt få möjlighet till mer ansvar.

I en heltidstjänst kommer du att arbeta ca 38,25h/vecka inkl. varannan helg.

Bakgrund

Vi lägger stor vikt vid personlighet. Vi tror att du är en tålig frisk fläkt som trivs med ett högt tempo. Vi tror även att du har ett intresse och kunskap inom jakt.

Som person är du serviceinriktad, ansvarstagande, positiv och utåtriktad och tycker att det är roligt och stimulerande att kommunicera med människor och vårda kundrelationer. Du är intresserad av försäljning och kundmötet, och ser det som en spännande utmaning att hjälpa varje kund till rätt beslut. Du har lätt för att ta egna beslut och jobba självständigt mot uppsatta mål.

Erfarenhet inom sälj är meriterande.

Ansökan

Urval och intervjuer kommer att ske löpande så tveka inte utan skicka in din ansökan redan idag och senast den 1 februari 2019. Tjänsterna kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Sök tjänsten genom att skicka ditt personliga brev och CV till [email protected]. Märk din ansökan med ”Butikssäljare heltid”. Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt.

Om Jaktia

Jakt och fritid är en bransch som växer snabbt, precis som Jaktia gör. Jaktia är Skandinaviens största franchisekedjas med ett sextiotal butiker i Sverige, Norge och Danmark. För oss är jakt och fiske en livsstil som handlar om frihet, gemenskap, naturupplevelser och utmaningar.

I våra butiker hittar du de bästa produkterna från de mest kända varumärkena. Vi har allt från fiskeutrustning, kläder och stövlar, till vapen och ammunition. Jaktias filosofi är att erbjuda produkter, kunskap, service och inspiration som gör din jakt-, fritids- och fiskeupplevelse ännu större. Jaktia Kosta ligger på Stora vägen 77 i Kosta.

Vid frågor kontakta Gabriel Johansson på [email protected]

Varmt välkommen med din ansökan!