Notiser

Jaktia Norrköping söker två butikssäljare

Jaktia Norrköping utökar sin verksamhet och rekryterar en Butikssäljare på heltid och en Butikssäljare på deltid/timmar till sin butik

Arbetsbeskrivning

Som butikssäljare hos Jaktia Norrköping är du en av Jaktias viktigaste ambassadörer och ansiktet utåt.  Du ansvarar för att genom kunskap och engagemang hjälpa kunden till en bra upplevelse inom jakt, friluftsliv och hund.

Du kommer att ha fokus på försäljning och exponering av vapen, tillbehör, hundartiklar och kläder. Det är viktigt att kunna ge kunderna den uppmärksamhet, hjälp och service som de förtjänar, hos Jaktia Norrköping skall det vara en självklarhet att få service utöver det vanliga. Rollen innebär också orderhanteringar och hantering av varor i butiken. Det finns utvecklingspotential och att på sikt få möjlighet till mer ansvar.

I en heltidstjänst kommer du att arbeta minst en lördag i månaden och som deltidsanställd/timanställd arbetar du främst helger och vid behov, under högsäsong utökas tjänsten.

Bakgrund

Vi lägger stor vikt vid personlighet. Vi tror att du är en tålig frisk fläkt som trivs med ett högt tempo.

Som person är du serviceinriktad, ansvarstagande, positiv och utåtriktad och tycker att det är roligt och stimulerande att kommunicera med människor och vårda kundrelationer. Du är intresserad av försäljning och kundmötet, och ser det som en spännande utmaning att hjälpa varje kund till rätt beslut. Du har lätt för att ta egna beslut och jobba självständigt mot uppsatta mål.

Erfarenhet inom branschen jakt och friluftsliv är ett plus.

Ansökan

Urval och intervjuer kommer att ske löpande så tveka inte utan skicka in din ansökan redan idag och senast den 15 november 2018. Tjänsterna kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Sök tjänsten genom att skicka ditt personliga brev och CV till [email protected] Märk din ansökan med ”Butikssäljare heltid” eller ”Butiksäljare extra”. Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt.

 

Om Jaktia

Jakt och fritid är en bransch som växer snabbt, precis som Jaktia gör. Jaktia är Skandinaviens största franchisekedjas med ett sextiotal butiker i Sverige, Norge och Danmark. För oss är jakt och fiske en livsstil som handlar om frihet, gemenskap, naturupplevelser och utmaningar.

I våra butiker hittar du de bästa produkterna från de mest kända varumärkena. Vi har allt från fiskeutrustning, kläder och stövlar, till vapen och ammunition. Jaktias filosofi är att erbjuda produkter, kunskap, service och inspiration som gör din jakt-, fritids- och fiskeupplevelse ännu större. Jaktia Norrköping ligger på Maskingatan 12 i Norrköping.

Vid frågor kontakta Patrik Petersson på telefon 076-289 29 44 eller [email protected]

Varmt välkommen med din ansökan!