Notiser

Världsnyhet: START SMART – nya Swarovski Optik dS 5-25x52P kikarsikte

Nya Swarovski Optik dS 5-25x52P kikarsikte

 

Dagens utmaningar kan endast lösas med framtidens teknik. Tiden har nu kommit för dS.

Det har aldrig varit enklare att koncentrera sig på de viktigaste aspekterna medans jakten pågår. Det nya dS kikarsiktet från Swarovski Optik visar inte bara rätt riktpunkt, men också den viktigaste ballistikdatan i head-up displayen, i realtid och utan distraktioner.

Den största fördelen med nya dS är att rätt riktpunkt omedelbart visas i kikarsiktet. När du trycker på knappen, mäter dS det exakta avståndet och beräknar förstoring, lufttryck, temperatur och riktning. Den personliga ballistikdatan för din specifika vapen- och ammunitionkombination används också vid beräkningen. Det finns inget behov för eventuella manuella justeringar innan skottet avfyras. Avståndsinformation, anslagsenergi, vindhastighet: den högupplösta siktlinjesindikatorn ger dig alla jaktuppgifter som behövs för en lyckad jakt, i realtid.

Den slimmade designen hos dS och dess tilltalande form lämnar inget utrymme för gissningar: detta kikarsikte gömmer ett optiskt och digitalt mästerverk.

Du har möjlighet att koppla ihop din smartphone med kikarsiktet och smidigt ställa in grundinställningarna i appen. Det är enkelt att överföra data via Bluetooth®. De personuppgifter som tillhandahålls när du siktar på målet matas direkt in i appen.
Med dS har Swarovski utvecklat ett ”smart” kikarsikte som ger jägare smart support. Tekniska och långväga optiska innovationer i kombination med jägarens egen kompetens, gör det möjligt att vara helt fokuserad även i krävande situationer.

 

Nya Swarovski Optik dS 5-25x52P kikarsikte beräknas finnas i din närmsta Jaktiabutik i juli 2017 med ett ca. pris på 35 700 SEK.