2020-års Jaktia utmärkelser

Vi vill härmed presentera årets Jaktiabutik 2020! Det är en butik som med ett genuint engagemang för kundservice har byggt en framgångsrik rörelse. Medarbetarna är kunniga, professionella och mycket noggranna med det personliga bemötandet. Butiken har verkligen satt Jaktia på kartan. Stort GRATTIS till Jaktia Åkersberga! @jaktiaakersberga

Under veckan som gått har Jaktia haft sin årliga stora inköpsmässa – denna gång i något annorlunda tappning – helt digital. Varje år hyllas stora prestationer inom kedjan så även i år. Under mässan utsågs Årets Jaktia Butik, Årets Club Jaktia Butik och Årets Eventbutik.

MOTIVERING

”Priset Årets Jaktiabutik går till en butik som med ett genuint engagemang för sälj och kundservice har byggt en framgångsrik rörelse. Medarbetarna är kunniga, professionella och mycket noggranna med det personliga bemötandet. Kunden är i fokus och butiken utstrålar sälj. Butiken har satt Jaktia på kartan!”

De nominerade till priset som även de har presterat otroligt under 2020; Jaktia Östersund, Jaktia Kosta, Jaktia Norrköping, Jaktia Åkersberga, Jaktia Örebro

"Ett stort grattis till Matti och Mattias med personal till priset Årets Jaktia butik till följd av ert osannolika arbete med att bemöta alla nya utmaningar som har mött oss detta märkliga år. Grattis igen!"

-Lars Martinsson VD, Jaktia AB

Fler priser delades ut till stora prestationer, i kedjan, under 2020.

Årets Eventbutik - Jaktia Jönköping

”Med mycket starkt engagemang och otröttliga i antal butiksevent kan butiken med stolthet kalla sig Årets Eventbutik”

Nominerade; Jaktia Falun, Jaktia Norrköping, Jaktia Jönköping, Jaktia Kosta, Jaktia Umeå

Årets Club Jaktiabutik – Jaktia Örebro

”Med mycket stark motivation, ihärdigt frågande, flera butiksevent och föreläsningar har butiken ökat antalet medlemmar med 11.000 på 11 månader”

Nominerade; Jaktia Falun, Jaktia Jönköping, Jaktia Karlstad, Jaktia Kosta, Jaktia Örebro