Club Jaktia erbjudande på "Styckkurs med Guldkant!"

Vi på Jaktia samarbetar tätt med Hjortseryd Konferens. Bl.a. så har flera av våra fotograferingar ägt rum på området. Nu får även du som Club Jaktia medlem möjlighet att besöka Hjortseryd och till ett riktigt förmånligt pris! Passa på att lära dig konsten att stycka ditt vilt och njut av den svenska naturen på samma gång!

Just nu får du som CLUB JAKTIA medlem 15% rabatt, på Hjortseryds Styckvent med Guldkant, när du bokar och uppger att du är medlem i Club Jaktia.

Ni ankommer till Hjortseryd under lördag förmiddag och checkar in i våra nybyggda hotellrum. Viltlunch serveras kl 12.30. Är vädret med oss serveras lunchen ute vid någon av våra vindskydd.

Kl 15.00 samlas vi i Jaktstugan intill Viltslakteriet. Här serveras fika samtidigt som vi går vi igenom styckningsteknik och hygien. I slakteriet är det du som håller i kniven, vi vet av erfarenhet att det är då du lär dig allra mest. När styckningen är avslutad fortsätter vi till köket, där kökssmästare Andreas Johansson delar med sig av tips och knep kring att laga viltkött. Som avslutning lagas en trerätters middag med kött från kvällens styckning. Våra erfarna kursledare finns med under hela dagen!

Ni sover gott i våra bekväma dubbelrum. Kl 9.00 på söndagen står frukostbuffén uppdukad! Läs mer

Datum; 
Den 23-24 januari och 20-21 februari 2021

NU 2.485:-
Ord. pris 2.925:-