Magasin Jägaren 2022

Wow! Vilket år vi har haft och vad mycket som ligger framför oss.

Nu har vi släppt den senaste upplagan av Jaktias magasin Jägaren. I år bjuder magasinet på otroligt många nyheter och en hel del riktigt bra
erbjudanden. I Jägaren 2022 kan du till exempel läsa om spännande nyheter så som BRX1 – Berettas första kulvapen för jakt, det fortsatt kraftigt växande intresset för och utvecklingen av mörkeroptik samt nya klockor från Garmin man inte kan vara utan. Något du inte heller får missa är ”Fråga Proteam”, som är ett nytt inslag på Youtube, Jaktiakanalen i form av återkommande livesändningar då våra jakt och
fiskeambassadörer svarar på alla möjliga och omöjliga frågor. Tack alla ni som följer våra Youtubekanaler Jaktpuls och Jaktiakanalen, ni prenumeranter är beviset på att vi är på rätt väg. Jaktiaåret som gått har även bjudit på fyra nya Jaktiabutiker. Grattis till er i Växjö, Kristianstad, Västerås och Karlskrona. Men det finns utrymme för fler franchisetagare i Jaktiafamiljen – kanske är det du? Snart öppnar vi Jaktia Malung! 

Nytt för i år är det slopade licenskravet för ljuddämpare som förväntas öka efterfrågan markant och de nya jakttiderna – du kan läsa allt om det på jaktia.se. Närmast ligger Vårbocksjakten, den och vårens övningsskytte närmar sig - hos Jaktia finner du alltid bra pris på ammunition.

I år kan vi äntligen bjuda in våra medlemmar till våra butiksevenemang som vi är så stolta över. Under året kommer du att erbjudas aktiviteter på våra skjutbanor – provskjut och provkör i samarbetet med Volkswagen och Polaris. Du kommer även erbjudas rökig provsmakning från  Mackmyra – svensk whisky och Big Green Egg samt en aktivitet där vi snackar teknik en hel dag. Håll utkik i våra sociala kanaler och på jaktia.se för att veta när eventen kommer till just din lokala Jaktiabutik.

Med dessa ord återstår bara för oss att säga trevlig läsning!
Vännerna på Jaktia!

”Jägaren” trycks i drygt 100 000 exemplar och skickas hem i brevlådan till över 90.000 Club Jaktia medlemmar. Är du inte medlem ännu, välkommen in i någon av våra butiker för ditt exemplar.

Läs Jägaren här Vi vill rikta ett extra tack till alla våra partnerleverantörer för underlag och synpunkter kring produktionen av magasinet.