Jaktia AB söker en frilansande kameraman med erfarenhet av redigering av film

Arbetsbeskrivning

Vi söker en frilansande kameraman/ kvinna för film med erfarenhet av redigering som har möjlighet att tillträda snarast. Arbetet kommer att ske under flexibla förhållanden och arbetstider under ca totalt 4–5 dagar i månaden. Ditt fokus kommer att vara att skapa rörligt material för Jaktia och vårt varumärke Jaktpuls.

Det är en fördel om du befinner dig i området kring Växjö då mestadels av arbetet utförs i detta området. Arbetet kan även komma att utföras i andra delar av Sverige, möjligen Danmark och andra delar av norra Europa, därav kan resor och övernattningar komma att ske.

Bakgrund

Vi lägger stor vikt vid personlighet och tror att du är en tålig frisk fläkt och är glad och social. Då arbetet sker under olika förhållanden och tider tror vi även att du är flexibel med god moral.   

Du har kameravana och ett plus är om du har vana av fotografering eller film av just djur och natur. Viss kunskap om redigering är också meriterande då vi ser att det rörliga materialet blir bättre om du har en känsla för den färdiga filmen. 

Körkort är ett plus.

Ansökan

Urval och intervjuer kommer att ske löpande så tveka inte utan skicka in din ansökan redan idag och senast den 30 november 2019. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Sök tjänsten genom att skicka ditt personliga brev, CV och eventuell portfolio till jaktia@jaktia.se. Märk din ansökan med ”Frilansande kameraman". Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt.

Om Jaktia

Jakt och fritid är en bransch som växer snabbt, precis som Jaktia gör. Jaktia är Skandinaviens största franchisekedjas med ett sextiotal butiker i Sverige, Norge och Danmark. För oss är jakt och fiske en livsstil som handlar om frihet, gemenskap, naturupplevelser och utmaningar.

I våra butiker hittar du de bästa produkterna från de mest kända varumärkena. Vi har allt från fiskeutrustning, kläder och stövlar, till vapen och ammunition. Jaktias filosofi är att erbjuda produkter, kunskap, service och inspiration som gör din jakt-, fritids- och fiskeupplevelse ännu större.

Vid frågor kontakta oss på jaktia@jaktia.se

 

DSC 9113

 

Varmt välkommen med din ansökan!