Jaktia erbjuder Fiskeresor i samarbete med Arctic Heli

Tr5q3seq

Ta med din bästa kompis och skriv sommarens fiskehistoria tillsammans med oss. Vi vet vart!

Med helikopter flyger vi till en fantastisk fjällvärld i ett väglöst land med över 6000 fjällsjöar och över 2000km strömmande vatten. 

Alt. 1 & 2 - Med helikopter flygs du till vackra Rostujávri, 10 mil norr om Kiruna, där det bjuds på ett magiskt fjällfiske i väglöst land. Här har du chansen till ett drömfiske efter harr, öring och fjällröding i både modersjön Rostujávri men också i mindre fjällsjöar samt strömmande vatten runtomkring som hyser mycket grov fisk. Du har även tillgång till två älvar med ruskigt bra fiske efter alla tre arter. De mindre jokkarna och fjällsjöarna når du delvis med båt och till fots för att sedan vandra sista biten till er fiskeplats för dagen. Under vindstilla kvällar har du möjlighet att glida tyst ut på den spegelblanka fjällsjön och fiska på vakande fjällfisk. Välkommen till ett unikt fjällfiske i midnattssolens land – Kirunafjällen! Jaktia erbjuder nu dessa jakt- och fiskeresor i samarbete med välrenommerade Arctic Heli. Du väljer själv mellan de två paketen 4 nätter på fjället eller 7 nätter för den lite mer inbitne.

Vi lovar dig ordentliga spöböj!Du bor bekvämt i fjällstuga precis intill fjällsön med självhushåll som har 2-4 bäddar per stuga samt möjlighet till en avslappnande bastu på kvällarna.

Club Jaktia Pris 5.500:- / pers 

Ord. pris 6.500 /pers (4 nätter)

Club Jaktia Pris 6.700:- / pers 

Ord. pris 7.700 /pers (7 nätter)

Välkommen att boka idag!

Upplev ett riktigt fiskeeldorado i väglöst land. Du väljer bara om du vill uppleva ett harr- och öringfiske eller ett rödingfiske. Vi fixar resten! I priset ingår: Transfer till och från Kiruna flygplats med stopp för proviantering, Muntlig kartguidning av fjällvattnet som Arctic Heli valt ut, Helikoptertransport tur och retur, Fiskekort och nätter i en bekväm fjällstuga med 2-4 bäddar på fjället. Sista natten på lodge Máttaráhkká ink bastubad och frukost innan avfärd från Kiruna.

• Flyg till Kiruna 1,5 timmar från Arlanda.

• Glöm inte att fylla upp med beten och flugor.

• Rådfråga personalen för rätt utrustning

Alt. 3 - Ni äter och sover i naturen!

Boka denna fantastiska upplevelse i din närmsta Jaktiabutik. I priset ingår fiskekort och  transfer till och från Kiruna flygplats med stopp i Kiruna för proviantering. På plats får ni en muntlig kartguidning av fjällvattnet som Arctic Heli valt ut. Helikopter transporterar er, tur och retur, ut i denna makalösa natur. Ni spenderar 4 nätter på fjället (boende i eget tält) och sista natten på lodge Máttaráhkká (ink bastubad och frukost).

Pris 5.900:- / pers

Bokning och betalning i din Jaktiabutik. Resa utgår när minst 2 personer bokat. Fjällfisket sker mellan den 1 juli - 15 augusti. För övriga frågor kontakta din Jaktiabutik.

Bokning och betalning i din Jaktiabutik. Resa utgår när minst 2 personer bokat. 1000kr i rabatt gäller för dig som är medlem i Club Jaktia och på hela bokningen, inte per person. Fjällfisket sker mellan den 1 juli-30 augusti. För övriga frågor kontakta din Jaktiabutik.