Jaktia erbjuder Jakt- och Fiskeresor i samarbete med Arctic Heli

Ta med din bästa kompis och skriv sommarens fiskehistoria tillsammans med oss. Vi vet vart!

Med helikopter flyger vi till en fantastisk fjällvärld i ett väglöst land med över 6000 fjällsjöar och över 2000km strömmande vatten. 

Upplev ett makalöst flugfiske där fisken står tätt sida vid sida och väntar på att dina flugor ska glida över dom fiskrika forsnackarna eller spinnfiska i det blådjupa fjällsjöarna där den riktigt stora rödingen huserar.    Med lång erfarenhet och kunskap av fjällen guidar vi dig fram till fjällets pärlor. Välkommen till ett unikt fjällfiske i midnattssolens land – Kirunafjällen!    Jaktia erbjuder nu dessa jakt- och fiskeresor i samarbete med välrenommerade Arctic Heli.   

Pris 5.900:- / pers 

Bokning och betalning i din Jaktiabutik. Resa utgår när minst 2 personer bokat. Fjällfisket sker mellan den 25 juni-30 augusti. För övriga frågor fråga personalen.  

Välkommen att boka idag!

Upplev ett riktigt fiskeeldorado i väglöst land. Du väljer bara om du vill uppleva ett harr- och öringfiske eller ett rödingfiske. Vi fixar resten! I priset ingår: Transfer till och från Kiruna flygplats med stopp i Kiruna c för proviantering Muntlig kartguidning av fjällvattnet som Arctic Heli valt ut Helikopter transport tur och retur Fiskekort 4 nätter på fjället (boende i eget tält) Sista natten på lodge Máttaráhkká ink bastubad och frukost innan avfärd från Kiruna.

• Flyg till Kiruna 1,5 timmar från Arlanda.

• Ta med personlig utrustning.

• Tält och sovsäckar.

• Glöm inte att fylla upp med beten och flugor.

• Rådfråga personalen för rätt utrustning

 

Ripjakt på den arktiska tundran

Välkommen till en unik och exklusiv jaktupplevelse i ett makalöst landskap. Ni bor och äter på lodge Máttaráhkká och flygs därifrån med helikopter ut till de mest avlägsna naturområdena i Kiruna och Gällivarefjällen. Vi följer med lokala jaktguiden och hans fågelhundar för en oförglömlig ripjakt under några vackra höstdagar långt ut på den arktiska tundran. Här finner vi ett jaktområde som är över 4 miljoner hektar av de bästa ripmarkerna i Kirunafjällen. Varje minnesvärd jaktidag avslutas tillbaka på lodgen med middag och bastu.

Pris 24.900:- / pers 

Bokning och betalning sker i din Jaktiabutik. Resa utgår när minst 2 personer har bokat. Fjälljakten sker mellan den 25 augusti till 10 oktober. För övriga frågor kontakta din Jaktiabutik. 

Välkommen att boka idag!