JOBB - Jaktia Jönköping söker Butikschef!

Är du en coachande ledare som har en förmåga att motivera och engagera din personal? Har du dessutom erfarenhet av handel och motiveras av de utmaningar som finns i en Jaktiabutik? Då är det dig vi söker till rollen som butikschef på Jaktia Jönköping.

Om rollen
I rollen som Butikschef kommer din uppgift vara att varje dag presentera en välskött och tilltalande butik med positiva och hjälpsamma medarbetare. I rollen kommer du att ansvara för den dagliga driften och inspirerar dina medarbetare till att ta eget ansvar. Du vill ständigt utveckla försäljningen och du vet att god lönsamhet är en förutsättning för butiken. För dig är kostnadsmedvetenhet, effektivitet och resultatfokus självklart i butiksdrift.

Dina arbetsuppgifter:
• Att uppnå försäljnings- och resultatmål i butiken – du ansvarar för effektivisering av kostnader och nyckeltal, optimering av omsättning och lönsamhet samt budgetering.
• Personalansvar för alla medarbetare i butiken, från rekrytering och introduktion till utveckling och avslut.
• Att säkerställa och genomföra koncept samt förankra och genomdriva fattade beslut
• Medverka vid event och säkerställa att allt planerat utförs

Vem söker vi?
Du är en person som trivs med ett högt tempo och som är trygg med att fatta beslut. Du är kommunikativ och närvarande i ditt ledarskap. Att engagera och utveckla dina medarbetare är något av det bästa du vet och det gör du genom att vara närvarande och föregå med gott exempel. Dina ambitioner är höga och du gillar att arbeta hårt. Raka puckar och ett glatt humör är självklart för dig.

Vidare ser vi att du har:
• Erfarenhet från ledande befattning inom handel, med personal- och budgetansvar
• Erfarenhet av försäljningsverksamhet
• Lätt för att få med dig gruppen
• Intresserad av jakt och fiske

Om du inspireras av att jobba i en föränderlig miljö där flexibilitet är en nyckel, då kommer du att trivas hos oss!

Våra kärnvärden
Jaktia står för kärnvärdena Hjärtligt, Nyfiket och Omhändertagande. Det fungerar som styrmedel vid sidan av vision och affärsidé samt som ledstjärna i det dagliga arbetet. Det är viktigt för oss att du agerar och levererar i enlighet med våra värderingar.

Butiksplats 
Jaktia Jönköping, Hulukvarn 10, 555 94 Jönköping

Jobbtyp 
Heltid

Ansökan

Känns det här som en roll som skulle passa dig? Då rekommenderar vi att skicka in ditt CV och personligt brev så snart som möjligt då urval sker löpande.

Skicka din ansökan till christian.larsson@allezab.se

Rekrytering sker löpande, tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdag: 14 november 2021