ARBETSTILLFÄLLE - Jaktia Norrköping söker en butikssäljare för deltid/timanställn

Jaktia Norrköping söker en butikssäljare för deltid/timanställn.

Jaktia Norrköping utökar sin verksamhet och rekryterar en Butikssäljare på deltid/timmar till sin butik

Norrköping1

Arbetsbeskrivning

Som butikssäljare hos Jaktia Norrköping är du en av Jaktias viktigaste ambassadörer och ansiktet utåt.  Du ansvarar för att genom kunskap och engagemang hjälpa kunden till en bra upplevelse inom jakt, friluftsliv och hund.

Du kommer att ha fokus på försäljning och exponering av vapen, tillbehör, hundartiklar och kläder. Det är viktigt att kunna ge kunderna den uppmärksamhet, hjälp och service som de förtjänar, hos Jaktia Norrköping skall det vara en självklarhet att få service utöver det vanliga. Rollen innebär också orderhanteringar och hantering av varor i butiken. Det finns utvecklingspotential och att på sikt få möjlighet till mer ansvar.

Rollen är deltidsanställd/timanställd som arbetar främst helger och vid behov, under högsäsong kan tjänsten utökas.

Bakgrund

Vi lägger stor vikt vid personlighet i denna roll. Vi tror att du är en tålig frisk fläkt som trivs med ett högt tempo.

Som person är du serviceinriktad, ansvarstagande, positiv och utåtriktad och tycker att det är roligt och stimulerande att kommunicera med människor och vårda kundrelationer. Du är intresserad av försäljning och kundmötet, och ser det som en spännande utmaning att hjälpa varje kund till rätt beslut. Du har lätt för att ta egna beslut och jobba självständigt mot uppsatta mål.

Erfarenhet inom branschen jakt, skytte & friluftsliv är ett plus.

Ansökan

Urval och intervjuer kommer att ske löpande så tveka inte utan skicka in din ansökan redan idag eller titta förbi butiken.

Söktjänsten genom att skicka ditt personliga brev och CV till [email protected]

Märk din ansökan med ”Butikssäljare Extra”. Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt.

Om Jaktia

Jakt, fritid & skytte är en bransch som växer snabbt, precis som Jaktia gör. Jaktia är Skandinaviens största franchisekedjas med ett sextiotal butiker i Sverige, Norge och Danmark. För oss är jakt och fiske en livsstil som handlar om frihet, gemenskap, naturupplevelser och utmaningar.

I våra butiker hittar du de bästa produkterna från de mest kända varumärkena. Vi har allt från fiskeutrustning, kläder och stövlar, till vapen och ammunition. Jaktias filosofi är att erbjuda produkter, kunskap, service och inspiration som gör din jakt-, fritids- och fiskeupplevelse ännu större. Jaktia Norrköping ligger på Maskingatan 12 i Norrköping.

Vid frågor kontakta Patrik Petersson 011-10 49 99 eller [email protected]

Varmt välkommen med din ansökan!