ZEISS DTC 3 thermal imaging clip-on device

ZEISS DTC 3

ZEISS DTC 3 thermal imaging clip-on device
Accurate. During Night Hunting.

Att upptäcka och lokalisera ditt mål tillräckligt bra för att kunna utföra ett ansvarsfullt skott kan vara mycket svårt under nattjakt. Med den nya DTC 3 tillhandahåller ZEISS sin första termiska clip-on enhet för mer exakt nattjakt. ZEISS DTC finns i två modeller, DTC 3/25 och DTC 3/38.

ZEISS DTC 3 38 Produkt Perspektive Rechts
ZEISS DTC A 56 Plus DTC 3 38 Und V8 Unconnected 01

❱❱❱ Exakthet och pression
Med sina högkvalitativa germaniumlinser som är optimerade för termisk strålning, den senaste generationen av 12-mikrons sensorer, en stor 1024 x 768 HD AMOLED-skärm har ZEISS levererat en produkt som ger dig de bästa förutsättningarna till bästa möjliga precision vid jakt i mörker.

❱❱❱ Användarvänlig
Fokustornets centrala placering på ovansidan av DTC 3 gör det lättare att nå och fokusera exakt. Manöverkonceptet ErgoControl med knapparnas intelligenta layout ger enastående användarvänlighet - för vänsterhänta och högerhänta användare såväl som när de bär handskar

❱❱❱ Digital zero-in-assistant
När du anger avståndet till målet och skottpositionen i jämförelse med den första siktpunkten i din ZEISS Hunting App. Assistenten beräknar sedan självständigt korrigeringsvärdena och justerar displayen därefter. Detta eliminerar behovet av att beräkna klick och gör nollställningsprocessen mycket snabbare.

❱❱❱ Alltid redo
Med en batteritid på 10 timmar vid kontinuerlig användning erbjuder ZEISS DTC en drifttid som räcker natten igenom. Den integrerade vinkelsensorn känner automatiskt av enhetens exakta position och aktiverar standby-läge vid en lutning på 45° för att spara batteritid när enheten inte används. Självklart kan Standby-läget även avaktiveras genom att kort trycka på strömknappen.

DTC 3/38 Rek. pris 43.300:-
DTC 3/25 Rek. pris 38.900:-
I butik: sommaren 2022