Praktikplats: E-commerce/e-handel category management Fiske Jaktia AB

Som ett led i utvecklingen kommer Jaktia öka sin digitala närvaro och behöver därför förstärka teamet med en praktikant. Du är en person som:

  • Brinner för e-handel och har förståelse för att driva omni-försäljning.
  • Studerar till E-Commerce manager eller liknande utbildning och vill omsätta teorin i praktik.
  • Förståelse för viktiga e-handels KPI-er och logistikflöden.
  • Har ett gediget intresse kring marknadsstrategi, marknadsanalys och köpbeteenden.
  • Förstår vikten av att mäta och analysera trafik, tar datadrivna beslut och är intresserad av att lära sig mer kring att driva och utveckla försäljning genom digitala kanaler.
  • Du har en stark entreprenörsanda, är kreativ, självgående och vågar ta egna initiativ.
  • Behärskar svenska och engelska i tal och skrift.

Som praktikant på Jaktia kommer du att vara delaktig i presentationen av sortimentet på Jaktias hemsida. I rollen som Category Manager Fiske rapporterar du till Head of e-commerce på Jaktia AB. Du arbetar i nära samarbete med försäljningschef och marknadsavdelning.

Vi tror att du är en person som trivs i en omväxlande miljö som erbjuder möjligheten att ta flera egna beslut inom givna ramar. Du skall drivas och ha ett intresse för strategi och analys samtidigt som du är strukturerad i din roll. Som person tror vi du trivs i att jobba i grupp och kan sprida en positiv energi och har en can-do attityd. Då möten med Jaktias partners är återkommande så ser vi att du värdesätter relationer och tycker om att bygga och utveckla dessa.

Vi erbjuder ett utvecklande, intressant arbete med mycket starka varumärken. Det är viktigt för oss att du har ett intresse samt uppskattar våra produkter och delar våra värderingar. Du har ett intresse att vilja utvecklas och känner en glöd och ödmjukhet inför dina uppgifter och utmaningar. Om du känner att din profil matchar de egenskaper och beskrivningar ovan är du välkommen med din ansökan.

Plats: Nääs Fabriker, Tollered (Göteborg Area)

Ansök via Linkedin eller skicka din ansökan omgående till: christiaan.winckel@jaktia.se då intervjuer sker löpande.
Kontaktperson: Christiaan Winckel