Kampanjsortiment

NEVERCOLD Hand/Tåvärmare

NEVERCOLD-värmarna är små kuddliknande påsar tillverkade i ett poröst material. Inuti påsarna finns en blandning av järnpulver, salt, vermikulit och cellulosa.
När du öppnar förpackningen som påsen säljs i reagerar blandningen med syre och börjar generera värme. Reaktionen fortgår av sig själv i 6–7 timmar.
Du kan avbryta värmeproduktionen genom att lägga påsen på ett syrefritt ställe, till exempel i en lufttät påse, och fortsätta att använda värmaren senare.

NEVERCOLD-tåvärmare används inuti skor som en behaglig och effektiv extra värmekälla. Värmekudden har en självhäftande yta som gör att den hålls på plats mellan strumpan och skons innersula.

NEVERCOLD-handvärmare används inuti handskar som en behaglig och effektiv extra värmekälla. Du kan placera värmaren inuti handsken på önskat ställe så att den värmer t.ex tummen eller fingertopparna. De kan vid behov också användas för många andra ändamål, till exempel för att hålla batteriet till en mobiltelefon, kamera eller annan elektronisk utrustning varm i minusgrader.

25:-
Produkter

Vi reserverar oss för eventuella tryck- och skrivfel. Lokala avvikelser kan förekomma.