Kampanjsortiment

STALON Ljuddämpare VICTOR

Stalon VICTOR kombinerar en superlätt vikt, liten volym och en utmärkt ljuddämpning. ljuddämparen är endast 41 mm i diameter, vilket gör att den upplevs väldigt smidig och liten när den är monterad på ett vapen.  VICTOR levererar en ljud- och rekyldämpning som helt och hållet förändrar upplevelsen vid jakt och skytte.

Stalon VICTOR tillverkas från kaliber .22 upp till .308.  Ljuddämparens kan beställas i tre olika kaliber val: Max kal. .243, Max kal. 6,5mm, Max kal. .308. Ljuddämparen passar bäst till den angivna kalibern men även till en kaliber som är mindre än den angivna. Ex: VICTOR i kaliber .243 passar bäst till .243, men passar utmärkt även till .222 och .223.

Ljuddämparen är teleskopisk vilket innebär att 95 mm av dämparen går bakåt över pipan och resterande 127 mm bygger framåt. Den teleskopiska delen är kapslad vilket gör att pipan aldrig kommer i kontakt med krutgaser.

VICTOR är dimensionerad att klara pipor med en ytterdiameter från 13 – 23 mm utan att det krävs någon speciell anpassning. Flutade eller kantiga pipor är inget problem tack vare den kapslade bakkammaren.

2.995:-
2995 kr Delbetalning
299 kr/mån
12 månader
Produkter

Vi reserverar oss för eventuella tryck- och skrivfel. Lokala avvikelser kan förekomma.