Kampanjsortiment

ZEISS CONQUEST V6 1,1-6×24 Belyst

Conquest V6 1,1-6×24 är designat för den inbitne drevjägaren. Den slanka designen och det stora synfältet (38 meter på 100 meter) möjliggör snabb måluppfattning på nära håll. Den maximala effektiva 6,5 x ??förstoringen är unik i denna klass och den belysta punkten är enkel och säker att använda med eller utan handskar.

Med Conquest V6 kikarsikte har Carl Zeiss återigen satt en ny standard i precision och för jakt och skytte på lång räckvidd. Vare sig du ska ge dig ut på vakjakt, smygjakt eller drevjakt – Conquest V6 med 6x zoom är konstruerad för att imponera i alla miljöer och scenarion. Conquest V6 kombinerar legendarisk ZEISS kvalitet och teknik, med beprövad konstruktion i ett robust paket som finns bland varje seriös jägares utrustning. Med 92% ljustransmission, moderna flerskiktsbeläggningar och ett brett synfält, levererar ZEISS Conquest V6 otrolig bildkvalitet och klarhet, även i de tuffaste förhållanden och mest krävande miljöer. Den sofistikerade optiken är skyddade av svart, matt anodiserad aluminium, konstruerad för vad än naturen utsätter den för. Siktet har också LotuTec® lins beläggning och tillval av ASV bullet-drop kompensator.
För jägaren som kräver mångsidighet och kompromisslös kapacitet för skytte på lång räckvidd, är ZEISS Conquest V6 kikarsiktet som bevisar att avstånd inte betyder något.

15.495:-
15495 kr Delbetalning
1340 kr/mån
12 månader
Produkter

Vi reserverar oss för eventuella tryck- och skrivfel. Lokala avvikelser kan förekomma.