Kampanjsortiment

ZEISS Conquest V6 2-12×50 Belyst

FL-linser i kombination med ett stort zoomomfång och en stor objektivdiameter ger fina ljusegenskaper under svåra ljusförhållanden. Den smäckra 2-12×50 erbjuder utmärkt mångsidighet i alla jaktsituationer – drevjakter eller smygjakt. Det stora synfältet på 20,5 m vid 100 m ger dig en utmärkt överblick. ASV kulbanekompensator finns som tillbehör.

Med Conquest V6 kikarsikte har Carl Zeiss återigen satt en ny standard i precision och för jakt och skytte på lång räckvidd. Vare sig du ska ge dig ut på vakjakt, smygjakt eller drevjakt – Conquest V6 med 6x zoom är konstruerad för att imponera i alla miljöer och scenarion. Conquest V6 kombinerar legendarisk ZEISS kvalitet och teknik, med beprövad konstruktion i ett robust paket som finns bland varje seriös jägares utrustning. Med 92% ljustransmission, moderna flerskiktsbeläggningar och ett brett synfält, levererar ZEISS Conquest V6 otrolig bildkvalitet och klarhet, även i de tuffaste förhållanden och mest krävande miljöer. Den sofistikerade optiken är skyddade av svart, matt anodiserad aluminium, konstruerad för vad än naturen utsätter den för. Siktet har också LotuTec® lins beläggning och tillval av ASV bullet-drop kompensator.
För jägaren som kräver mångsidighet och kompromisslös kapacitet för skytte på lång räckvidd, är ZEISS Conquest V6 kikarsiktet som bevisar att avstånd inte betyder något.

14.195:-
14195 kr Delbetalning
1232 kr/mån
12 månader
Produkter

Vi reserverar oss för eventuella tryck- och skrivfel. Lokala avvikelser kan förekomma.