Reportage

Viktor testar Neverlost produkter

Viktor Johansson är medlem i Jaktia Pro Team – Fiske. Följ honom och de andra Jaktia Pro Team medlemmarna på Jaktiabloggen, på Jaktias instagram (jaktiase), Facebook och YouTube. Viktor har testat Neverlost produkter så som Neverlost weekend bag, Termos och First Aid Kit. Läs mer om av han tycker!

Orange i vårens äventyr.

Har haft möjligheten att prova några produkter från Neverlost. Detta märke har kommit och gått dom senaste åren. En sak jag märkt under denna tid är att när det väl har kommit produkter så har dom varit få, men rejäla.

Produkter som följt med mig i många år är deras drybags. Dessa är av en mycket tjockare typ än vanliga lättvikts påsar. För mig har dom fyllt en bra funktion på skoter och båtfärder, vissa av dom är så pass nötta att dom knappt är orange längre men håller fortfarande tätt.

Denna gång har jag fått möjligheten att prova lite nya produkter från deras utbud.

Neverlost Weekend bag
Precis som det låter är det en väska men modell stor. En bästsäljande produkt idag är utan tvekan Grab Bag-väskorna från Neverlost. Utifrån detta skapade Neverlost Weekend Bagen med samma filosofi. För att enklast förklara så är det som en hockeyväska med organisations system. Massa fack och avdelare. För en slarver som jag så passar den utmärkt. Vet du inte vad som ska läggas vart i dina väskor eller har svårt att organisera? dom har underlättat detta och gjort små symboler med allt från smutstvätt till små nyckelfack.

Jag har har haft denna väska nu i några veckor. Det som är bra är storleken den är tillräckligt stor för att rymma det mesta men ändå någorlunda smidig att bära runt på. Först tyckte jag att det var alldeles för mycket olika fack och avdelare, men när man börjar lära sig möjligheterna att kunna ordna upp saker och ting så blir det väldigt smidigt och enkelt.

Nu är vintern snart är över i hela Sverige och jag börjar ta bilen istället för skotern till mina fiske ställen eller ska ut med båten. Då kommer denna väska bra till pass, man packar i ordning allt kvällen före och tar med sig väskan. Just nu ligger min väska färdigpackad i bakluckan på bilen med fiskekläder och utrustning ifall man skulle få för sig att fiska en sväng påväg från eller till jobbet.

Det är extra skönt när man ska iväg att ha ordning och reda och jag tror det är Neverlost röda(orange) linje när dom tar fram sina produkter att det ska vara enkelt.

Neverlost Termos

Det finns massor av modeller och märken på termosar ute på marknaden. Men det vi vet är att år efter år ligger varumärket Thermos på pallplats oftast först i alla tester. Nu har Neverlost genom ett samarbete med varumärketmärket Thermos skapat sina egna termosar, dom håller alltså samma kvalitet och värme som varumärket Thermos.

Självklart är Neverlosts termos orange och har den klassiska Thermos-korken/ locket. Detta gör att termosen kan ligga upp och ner och ingen vätska rinner ut, locket är även väldigt lätt diskat.

Jag har även provat och kört en av mina termosar i diskmaskinen. Efter ca 10 tvättar så har färgen bleknat men den är forfarande orange och håller värmen.

Använder mig nu av två storlekar, en liten termos för mina dagsturer och en större termos om man ska iväg på en lite längre tur eller har sällskap med sig.

Neverlost själva menar på att termosen skall hålla värmen en hel dag och lämnar en 5 års värme garanti.

Första hjälpen kit
Alla vet vi att olyckan kan vara framme när man minst anar det. Ett litet, väl synligt första hjälpen kit och klockrent att ha med sig. Kan bara kolla till mina egna erfarenheter senast förra sommaren lyckades en fin gädda trassla till sig så att mina fingrar hamnade på fel ställe. Då var det tur man hade första hjälpen kit med sig och kunde plåstra om handen så att fisket kunde fortsätta.


Det viktiga är att veta vad sitt första hjälpen kit innehåller så man är förberedd när olyckan är framme. Jag brukar alltid komplettera mina kit med några plåster, värktabletter och tejp. Även ett perfekt ställe att lägga ett par extra tändstickor. Neverlost beskriver att en First Aid skall innehålla allt som behövs när normala skador inträffat, man skär eller skrubbar sig, stukar foten eller handen m.m. De har dessutom kompletterat sin med en aluminium filt. De menar på att den är perfekt att ha vid chock eller bara för att svepa in sig i när morgonkylan sveper in från sjön. Innehåll: Plåster i olika storlekar, sårtvätt, första förband, sax, säkerhetsnålar, munskydd och alu filt.

På återseende! /Viktor