Kristianstad

FiskeVapenHundJaktFritid

Kontaktinformation och öppettider

Tel:
044-590 70 50
E-post:
Öppettider:
Vardagar: 10-18
Lördag: 10-14
Söndag: Stängt
Adress:
Karstavägen 77
29194 Kristianstad

Evenemang (0)

  Butiksrelaterat (0)

   Nu i sommar slår Jaktia upp portarna till en ny välsorterad butik strax norr om Kristianstad. Vi planerar en stor Grand Opening 12-14 augusti.

   Det är Nordöstra Skånes Jaktskytte på Karstad Gård som nu blir en fullsorterad Jaktiabutik med skjutbiograf. Vi erbjuder nu jägare och skyttar möjlighet att träna på jaktsituationer med skarp ammunition med sina egna vapen och även att testskjuta olika vapen innan köp mot såväl rörliga som statiska mål. VD och butikschef blir Peter ”Pidde” Jönsson som är ägare tillsammans med hustrun Åsa Kajrup och Linus Bolin. Samtliga jobbar nu för fullt med att bygga om de drygt 700 m2 lokalerna som skall rymma butik, skjutbiograf samt vapenkasun till Jaktiakonceptet och fylla butiken med Jaktias breda sortiment inkl. avdelning för hund och fritid.

   Karstad Gård, Karsholm

   - Vi är väldigt glada över att få välkomna Jaktia med Peter och Linus till Karsholm, och ser fram emot att de övertar skjutbiografen och kombinerar den med en fullödig jaktbutik på Karstad Gård. Jaktiabutiken kommer att bli ett ypperligt komplement till vår egen jaktliga verksamhet, och vi ser flera intressanta möjligheter till att vidareutveckla ett gott och ömsesidigt givande samarbete med Peter och Linus kommenterar Frederik Treschow.