Jaktia Västervik

Jakt Vapen Fiske

Kontaktinformation och öppettider

Tel: 0490-41 04 16
E-post: info@jaktochfiskebutiken.se
Öppettider: Vardagar: 10-18
Lördag: 9-14
Söndag: Stängt
Adress: Sjöstadsvägen 26
593 44 Västervik

Begagnade produkter

Västervik
Västervik1

Avvikande öppettider Påsk

Skärtorsdagen 10–18
Långfredagen STÄNGT
Påskafton STÄNGT
Påskdagen STÄNGT
Annandag påsk STÄNGT

Välkommen till Sveriges kanske vackrast belägna butik. Du hittar oss i utkanten av Västervik, ett stenkast från Gamlebyvikens strand och bara ett par minuter från E22.

Hos oss går kvalité alltid först och vi lägger stor vikt vid att alla kunder som lämnar oss är nöjda. I butiken hittar du ett stort sortiment av jakt, fiske, kläder och vapen. På vår fiskeavdelning träffar du våra rutinerade tävlingsfiskare, David och Fredrik, som har stenkoll på fisket i närområdet.

Är du ute efter att köpa ett nytt eller begagnat vapen så hjälper Christian, Jonas eller Tom dig och ser till så att du lämnar butiken med precis de produkter du behöver. När du har valt ut ditt vapen så kan du provskjuta det i vår biograf innan du bestämmer dig.

Vi samarbetar också med Tyrefors Bössmakeri och Kolvkam Sweden så det finns inga reparationer som vi inte tar hand om.

Vägg i vägg med butiken så har vi vår skyttebiograf. Där kan du träna realistiskt jaktskytte året om. Vi filmar alla våra filmer själva och har även producerat material åt både Aimpoint och Svenska Jägareförbundet, så att filmerna och upplevelsen i bion håller absolut högsta kvalité kan du räkna med.

Välkommen till Jaktia Västervik!