Är det du som driver Jaktias nästa butik?

Är du en affärsmässigt driven person som älskar att möta människor och ge bästa servicen, är en grym ledare och som känner passion för naturen – då är du den vi söker! Behöver man vara Jägare? Ja, det kan vara bra men det är viktigare att du vill driva företag och göra affärer. Som franchisetagare på Jaktia får du den stöttning och support du behöver för att kunna starta en helt ny butik eller göra om din befintliga butik till en Jaktiabutik. 

Jakt och fritid är en bransch som växer snabbt. Precis som Jaktia gör. Idag är vi Europas största butikskedja för jakt-, fiske-, hund- och fritidsutrustning. Men vi vill mer. Vill du? Vi expanderar nu i hela landet med fokus på Halmstad, Lerum/Alingsås, Strömstad, Uppsala, Stockholm, Södertälje, Haparanda, Luleå, Skellefteå, Gävle. Vi söker franchisetagare med näsa för affärer som vill vara med och dela vårt framgångskoncept. Har du en befintlig butik och vill göra en nysatsning eller är du intresserad av att starta upp något nytt?

Jaktias värdeord säger en hel del om hur vi driver vår verksamhet.

ROLIGT, LÖNSAMT och ENKELT

Kontakta Lars Martinsson (lars.martinsson@jaktia.se), VD på Jaktia, så får du allt du behöver för att fatta ett klokt beslut.

FYLL I DIN INTRESSEANMÄLAN HÄR

Läs mer om att driva franchise på franchisetorget.se och på svenskfranchise.se

Årets Franchisekedja 2022