Jaktia Presentkort

KÖP PRESENTKORT

SJÄLVKLART KAN DU KÖPA VÅRT PRESENTKORT I BUTIK!

Då får du ett presentkort helt fritt från PVC. Dessa ekologiska presentkort är FSC® certifierade och är 100% återvinningsbara, biologiskt nedbrytbara och komposterbara. Du får ditt presentkort i ett fint etui som är lika roligt att få som att ge bort!

SE DITT SALDO HÄR ❱❱❱

Presentkorten kan laddas med valfritt belopp mellan 100 SEK – 10 000 SEK.

Köpvillkor av Jaktia Presentkort

På Jaktia.se kan du köpa presentkort som levereras via SMS eller e-mail till angiven mottagare. Giltighetstiden för presentkorten är 2 år och utgångsdatumet står alltid angivet i det SMS eller e-mail som presentkortet levereras med. Självklart kan du skicka presentkortet till dig själv, skriva ut, slå in och ge bort det! För detta ändamål lämpar sig presentkort via e-mail bäst. (Inga av dina uppgifter kommer att stå på gåvan.)

Skulle presentkortet råka raderas är det viktigt att kvittot eller referensnumret finns kvar för att ett återutskick ska kunna ske.

Jaktias presentkort kan användas som betalning hos fysiska Jaktia-butiker belägna i Sverige (ej i andra länder). Skulle de varor som köpts sedan returneras så utfärdas ett tillgodokvitto i den butiken.

JULGÅVA - Eftersom att Jaktias presentkort inte går att byta in mot kontanter så är presentkortet helt avdragsgillt för ditt företag upp till 1000 kr.

Betalning av presentkort köpta på Jaktia.se hanteras genom DIBS Payment Services och sker enbart genom kortbetalning via Mastercard eller VISA. Kortnummer, giltighetsdatum (månad/år), CVV/CVC-kod (tresiffrig kod på kortets baksida) fylls i när betalningen utförs.

Vid frågor om Jaktias presentkort, kontakta jaktia@jaktia.se

 

(Uteblivet presentkort? Kika i din skräppost – ibland hamnar det där)