Produkttest

Helena och Nicklas testar Thermacell för en myggfri sommar

Produkttest

Nicklas Hallnor från Jaktia Pro Team och Helena Tysk från Jaktia Falun har fått testa varsin uppsättning av Thermacell - ett luktfritt myggskydd somm finns i flera varianter. Helena har testat i det myggtäta Dalarna, och Nicklas har testat hur det är att hålla myggen borta både på land och under fisket i norra Sverige.

Nicklas Hallnor har testat Thermacell myggskydd både på land och i båten:

Jag måste säga att det verkligen har fungerat bra. När det är vindstilla och jag har fiskat så har jag placerat en på golvet i båten. Efter 15 minuter är det märkbart mindre mygg. Tycker man fortfarande att det är för mycket mygg så kan man sätta igång en till. Skulle våga påstå att man får bort 80% av myggen på det sättet. Blåser det och man är på sjön minskar effekten avsevärt.


Thermacell Myggskydd Portabel skapar en skyddszon på ca 20 kvm. Den är ljudlös, luktfri och portabel och finns i flera färger.


När man är på land och det är vindstilla så fungerar det precis som när man är i båten. Blåser det lite så gäller det att placera myggskyddet där efter. Det gäller att placera myggskyddet så att röken blåser åt det håll man är.

Jag la Thermacell på marken/golvet, och inte på bordet. Om jag la den på bordet så var det fortfarande mycket mygg under bordet, kändes det som iallafall! Jag kan verkligen rekommendera Thermacell.

En vindstilla kväll lyckas Nicklas hålla myggorna borta och gäddorna nära. En vindstilla kväll lyckas Nicklas hålla myggorna borta och gäddorna nära.

Helena Tysk älskar sitt Dalarna och har så alltid gjort:

Må hända har vi inte lika mycket vilt som södra Sverige men dit har jag ju chansen att få gästspela under jaktsäsong. Dock har vi precis som övriga landet rikligt med mygg och knott vilket vi fått erfara nu under klänningstider och midsommar.


Thermacell Campinglampa har dubbla funktioner som innebär att man kan använda myggskyddet och en skarp LED-belysning tillsammans eller var för sig.

Vi har under denna helg testat Thermacell hårt i dagarna tre. Thermacell utsöndrar ett luktfritt myggmedel som skapar en skyddszon på ca 20m² och räcker i 12 timmar. Först ut 40 års firande av min make med 150 härliga vänner och släktingar som passerade gården och avnjöt helgrillat vildsvin och sommarsallad. Alltid extra roligt att bjuda på viltkött och med vetskapen om vart djuret kommer ifrån. Vi kunde sitta ute i den varma sommarkvällen länge i tältet med hjälp av två Thermacell. Så fort vi kom utanför ”zonen” så gick det inte att stå still. Totalt olidligt med både mygg och knott. Nu har vi alla gemensamt kommit fram till att Thermacell fungerar på både mygg och knott och är en räddare i nöden.

Skeptisk som jag är gjorde vi om samma procedur de två följande kvällarna och vi kom fram till att Thermacell är ett måste i sommarnatten! Midsommar är speciellt och när vädret tillåter vill man inte gå in utan njuta av ljuset och värmen. Med Thermacell slapp vi också otrevliga dofter, rökelser eller kemikalier på huden.

Nu kan vi i lugn och ro njuta av svenska sommaren både i naturen, på altanen, under fisket och vid grillen.

Väl mött! //Helena Tysk


Ha en skön myggfri sommar! //Nicklas Hallnor

Relaterade produkter