Kampanjsortiment

BENELLI 828U Black

Benelli tar med teknologin med justeringsbrickor till 828U och skapar den första hagelbocken med justeringsmöjlighet för drop och cast. 40 olika positioner är möjliga att ändra till, lägg till möjligheten med olika tjocka bakkappor och olika höjder på kolvkam så är detta en modell som kan passa alla.

Lådan är i aluminium med en nyframtagen låsplatta i stål i stötbotten. Den håller trycket från patronerna kvar i patronläget och man kan alltså hålla vikten nere på vapnet. Vikten är endast 2,9 kilo med  sin 71 cm Crio-behandlade pipa. Men trots den låga vikten är den mycket behaglig och följsam att skjuta med.

Rekyldämpningssystemet Progressive Comfort ger ökad dämpning vid kraftigare laddningar för bästa möjliga uppföljning. Bakkappa finns som tillval i tre olika längder. Kolvkamen i polymer minskar rekylen mot kinden och finns i tre olika höjder som tillval.

Benelli 828U finns i högervariant med drop och skränkningsbrickor så den även kan skjutas av vänsterskyttar men finns även i äkta vänsterutförande med spegelvänd top-lever för bästa öppningsergonomi. Högermodellen finns i två utföranden, en med svart låda och en med högblank låda. Den levereras i en specialdesignad koffert där fem Criochoker, chokenyckel och olja medföljer. Vapnet är stålhagelgodkänd upp till halv choke.

 

 

 

29.990:-
29990 kr Delbetalning
2548 kr/mån
12 månader
Produkter

Vi reserverar oss för eventuella tryck- och skrivfel. Lokala avvikelser kan förekomma.