ARBETSTILLFÄLLE - Jaktia Jönköping söker extra-/ helgpersonal

Vill du Jobba här?

 

Jaktia Jönköping söker extra-/ helgpersonal

Nu söker vi personal på deltid som önskar arbeta extra och helger. Vi sätter stor vikt vid din personliga profil - är du rätt person finns möjlighet till mer timmar.

Arbetsbeskrivning:
Som butikssäljare arbetar du aktivt med säljarbetet i butiken. Du tar emot leveranser, fyller på med varor och sköter varu- och kampanjexponering. Du bemöter, hjälper och ger råd till våra kunder.

Vi söker dig som vill arbeta nära våra kunder, är försäljningsorienterad, ger god service och skapar goda kundrelationer.

Som person är du:
❱❱❱ Driftig, ordningsam och strukturerad
❱❱❱ Positiv, är serviceinriktad och har ett glatt humör
❱❱❱ Tycker att det är roligt att sälja

Skicka din ansökan omgående till: ewa.kathner@jaktia.se då intervjuer sker löpande.
Kontaktperson: Ewa Käthner

Jaktia är Sveriges största butikskedja för jakt- och fiskeutrustning och består av runt 35 butiker från Sjöbo i söder till Kiruna i norr. För oss är Jakt, Fiske, Hund och Friluftsliv en livsstil som handlar om frihet, gemenskap, naturupplevelser och utmaningar.

I våra butiker hittar du de bästa produkterna från de mest kända varumärkena. Vi har allt från kläder och stövlar, till vapen och ammunition. Jaktias filosofi är att erbjuda produkter, kunskap, service och inspiration som gör kundens upplevelse ännu större.

Relaterade sidor