Oavsett om du letar ut till det där favoritjakttornet, svampstället eller vill spåra dina hundar, så har Garmin utrustningen för dig. Använd Garmins kommunikationssystem som InReach-serien för att sms:a eller prata med dina kompisar på fältet eller på banan. Använd en mängd olika handenheter som GPSMAP-serien och många fler för att se en vy uppifrån och ned av området med valfria Birdseye- och topografiska kartor för ytterligare detaljer. Garmin har allt du behöver för att hjälpa dig ta din jaktupplevelse till nästa nivå.

Alpha 200i & T5

Fenix 7

 

 

 

Fenix 7

Alpha 100

Hundpejl & GPS

Träna din hund på ett bättre sätt. Från jakt till lydnad, du får precis det du behöver för att göra livet med din jaktkompis så mycket bättre.

Klockor

Garmin har klockor för alla användningsområden, inte minst för jakt och friluftsliv. Ett jaktklocka med GPS system är ett bra hjälpmedel att ta med sig oavsett om man vill jaga, pejla hunden eller navigera ute i skogen. I vårt sortiment av jaktklockor från Garmin har vi allt från bäst i test, solenergiladdning, stor skärm, och klockor som klarar av jaktens tuffaste förhållanden.

Topografiska kartor

Köp kartor till din outdoor-gps som visar vägen på ditt nästa äventyr.

Tillbehör