Deerhunter 

Deerhunters vision är att tillverka högkvalitativa kläder av jägare, för jägare, till ett attraktivt pris. Fokus ligger på funktion, komfort och rörlighet och alla kläder testas av jägare för att tåla vårt hårda nordiska klimat. Varumärket specialiserar sig på ny teknik, textilier, kamouflage och design. Allt för att designa kläder specifikt anpassade för jakt och friluftsaktiviteter. Med Deerhunter jaktkläder kan du känna dig säker på att du får praktiska och funktionella kläder som funkar fint ute i vildmarken. Plaggen har en stilren och tidlös design och de är mycket prisvärda.

Pro Gamekeeper Smock

Sneaky Ghillie Pullover

Jackor

Deerhunter är kvalitetsprodukter från Danmark. Deerhunters jackor är mångsidiga, hållbara, varma och bekväma. Jackorna finns i olika varianter och färger.

Byxor

Deerhunter är kvalitetsprodukter från Danmark. Deerhunters byxor är mångsidiga, hållbara, varma och bekväma. Byxorna finns i olika varianter och färger.

Tillbehör

Deerhunter tillverkar jakt- och fritidskläder av god kvalitet. De tillverkar även tillbehör för jakt och fritid. Se vårt urval av Deerhunter tillbehör!