Så föddes Chevalier

1950 föddes en vision om att kombinera ett aktivt liv nära naturen med passform, stil och nytänkande funktioner. En vision där kompromisser var otänkbara. Där kvalitet, mod och äkthet var ledord som genomsyrade vartenda materialval, varenda söm och varje designlösning. Och än idag, drivs Chevalier av samma strävan – att skapa förutsättningar för ett liv närmare naturen. För alla stunder där genomtänkta funktioner inte märks men gör all skillnad. För alla situationer där väder och naturens krafter inte stör varken tålamod eller fokus. För alla tillfällen där självförtroendet stärks av känslan av att vara rätt klädd.

För alla stunder där genomtänkta funktioner inte märks men gör all skillnad.
Chevalier Chase Doghandler Väst

"Det som gör Chevaliers hundförarväst så bra är att man tänkt på anpassningen av västen samt de fina detaljerna. Du har ett stort antal fickor där du får i det mesta du behöver. Naturligtvis sitter det en stor ryggficka på västen som rymmer det mesta man kan tänkas behöva stoppa i. Dessutom kan du med en dragkedja göra västen större eller mindre beroende på hur mycket kläder du har under beroende på årstid. Som tillval till västen kan du köpa till ett snyggt rejält läderbälte där du kan hänga i ännu fler grejer samt koppla i hundarna för att få händerna fria."

Rasmus Liljeblad, Jaktia ProTeam

Chevalier på Jaktiakanalen och Jaktpuls

Hurricane ws coat

Vintage shooting vest

Venture & Loden

 

Venture, Gaiter & Pixel Camo

Jackor och Byxor

Chevaliers jackor har en oslagbar kombination av funktion, kvalité och snygg design vilket gör dem älskade både till jakt och som funktionella jackor i din vardag. Chevaliers byxor passar alla som älskar att vara mycket i naturen. Slitstarka, bekväma och utrustade med många genomtänkta funktioner passar de dessutom mycket bra för de högt ställda kraven som ställs av alla som älskar att vara i naturen.

Skjortor & Västar

Skjortor är verkligen ett basplagg i var mans garderob. Finns i olika material och passformar för att passa olika aktiviteter. Västar för alla tillfällen. Perfekt som mellanlager när det är kallt, snygg över tröjan som enkelt ytterplagg och stiligt på skjutbanan. Ja en väst är ett av de mest perfekta plaggen du kan ha din garderob.

Kepsar, Bälten & tillbehör

Jaktmössa, skjuthandskar och bälten är viktiga jaktaccessoarer för att säkerställa en bekväm och härlig stund i naturen oavsett väder och andra förutsättningar.