Sedan 1897, födelsedatum för det första Browning vapnet, har miljoner, t.o.m. tiotals miljoner gevär och hagelgevär för jakt eller tävlingsskytte skapats och signerats av Browning. Uppfinnaren av halvautomatiska gevär, hagelgevär, halvautomatiska studsare och nyligen hagelgevär med lägsta möjliga baskyl och snabbaste avfyrningen på marknaden har markerat vapen-historien med ett överflöd av modeller, alla olika, men vars gemensamma punkt är deras tillförlitlighet och oöverträffade prestanda.
Varje dag runt om i världen, ger Browning vapen, gammla eller nya, nya eller repade, i skytte eller jakt, glädje för sina ägare. Skyttar, jägare, och samlare får en ständigt förnyad glädje av dessa fascinerande objekt. Mellan varumärken av vapen, som mellan de för klockor eller bilar, finns det några vars historia bidrar till ett anseende i branschen. Browning, är ett sådant exempel.
På Jaktia har vi stor kunskap och ett brett sortiment av Brownings jakt- sportskyttevapen samt tillbehör till bra priser.

 

Browning B725 Sporter

 

 

Browning Bar MK3

 

Browning Bar Mk3

 

Browning X-Bolt Carbon Prohunter

Browning Hagelvapen

Nyckelvärdena i Browning-familjen av hagelgevär för fält och mål är robusthet, effektivitet, elegans och oklanderliga tekniska egenskaper. Oavsett om du är en jägare eller en målskytt, kommer du att vara bortskämd med valmöjligheter när du letar efter den modell som verkligen passar dig.

Browning kulvapen & vapenpaket